/public/cache/a/7/f/8/3/a7f836423369aa3b6e89f7efb4d0fdecece255fb-20240408082648.jpg

IdealBody, Fogyj Velünk Nyereményjáték a Facebook Zárt csoportban!

Gyere és érd el a ideális testsúlyod!
Csatlakozz az IdealBody – Fogyj velünk Facebook 
zárt csoportba:
IdealBody, Fogyj Velünk!

Április 15-étől Május 15-ig, azaz egy hónapon át közösen fogunk dolgozni, hogy végig vigyünk egy 30 napos diétát.

Úgy gondoljuk, hogy a fogyást nem kell, hogy egyedül csináld végig. A sikerhez motiváció, iránymutatás és egymás támogatása szükséges.
Most az Idealbody teljes csapatával és két szakértővel együtt vághatsz bele egy közös diétába! Csapatunk része Ötvös Edina táplálkozási tanácsadó és Bús Tímea életmód tanácsadó, akik hétről hétre aktuális témákkal, hogy segítsenek az diétád során.

A közös fogyás mellett egy nyereményjátékkal is szeretnénk téged motiválni! Legyél aktív a program ideje alatt az IdealBody Facebook zárt csoportjában – kommentelj, tegyél fel kérdéseket, oszd meg a tapasztalataid és sikereid –  és nyereménysorsoláson vehetsz részt.

Nyeremények

A játékban résztvevők között kisorsolásra kerül:

  • 1db 100.000 Ft értékű IdealBody turmix csomag,
  • 1db 50.000 Ft értékű IdealBody kollagén csomag,
  • 1db 2 alkalmas táplálkozási tanácsadás Ötvös Edinával vagy életmód tanácsadás Bús Tímeával, melyek közül a nyertes választhatja ki a preferencia alapján melyik tanácsadást igényli.
Vágj bele a programunkba a Közös Fogyás csomagokkal:

KÖZÖS FOGYÁS Próba csomag

5 napos fogyókúrához

Tetszik, tetszik a diétás módszerünk, de bizonytalan vagy? Összeállítottunk neked egy  próba csomagot, hogy minimum az első hetet ki tudd próbálni.

A legördülő menüben, ahol kiválaszthatod kedvenc ízű turmixaidat, ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se:

  • 165 cm és az alatti magassághoz tartozó étrend
  • 165 cm - 179 cm közötti  magassághoz tartozó étrend
  • 180 cm és a feletti  magassághoz tartozó étrend


Az ötnapos csomag része két étkezéshelyettesítő turmix, egy-egy doboz Antioxidáns kapszula, valamint Sav-bázis tabletta.

Az Antioxidáns egy citrus bioflavonoid, vitamin és szelén tartalmú étrendkiegészítő-kapszula, direkt az IdealBody®-hoz kifejlesztve, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.  
A Sav-bázis  tabletta hatóanyagai elősegítik a gyomor megfelelő pH értékének stabilizálását és fenntartását, így ideális kiegészítője a diétának

Ajándékba adunk hozzá egy shakert - ha a pink nem a te színed, megjegyzésként írd meg, hogy inkább kéket szeretnél - és egy könnyedén követhető 30 napos diétás étrendet, benne bevásárló listával, receptekkel és tippekkel.

A csomaghoz extra segítséget kapsz április 15 - május 15 között az  IdealBody® zárt Facebook  csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 
A Közös fogyás részleteit itt találod: >>>

24 360 Ft helyett20 500 Ft

Törlés