/public/cache/a/7/f/8/3/a7f836423369aa3b6e89f7efb4d0fdecece255fb-20240408082648.jpg

IdealBody, Fogyj Velünk Nyereményjáték a Facebook Zárt csoportban!

Gyere és érd el a ideális testsúlyod!
Csatlakozz az IdealBody – Fogyj velünk Facebook 
zárt csoportba:
IdealBody, Fogyj Velünk!

Április 15-étől Május 15-ig, azaz egy hónapon át közösen fogunk dolgozni, hogy végig vigyünk egy 30 napos diétát.

Úgy gondoljuk, hogy a fogyást nem kell, hogy egyedül csináld végig. A sikerhez motiváció, iránymutatás és egymás támogatása szükséges.
Most az Idealbody teljes csapatával és két szakértővel együtt vághatsz bele egy közös diétába! Csapatunk része Ötvös Edina táplálkozási tanácsadó és Bús Tímea életmód tanácsadó, akik hétről hétre aktuális témákkal, hogy segítsenek az diétád során.

A közös fogyás mellett egy nyereményjátékkal is szeretnénk téged motiválni! Legyél aktív a program ideje alatt az IdealBody Facebook zárt csoportjában – kommentelj, tegyél fel kérdéseket, oszd meg a tapasztalataid és sikereid –  és nyereménysorsoláson vehetsz részt.

Nyeremények

A játékban résztvevők között kisorsolásra kerül:

  • 1db 100.000 Ft értékű IdealBody turmix csomag,
  • 1db 50.000 Ft értékű IdealBody kollagén csomag,
  • 1db 2 alkalmas táplálkozási tanácsadás Ötvös Edinával vagy életmód tanácsadás Bús Tímeával, melyek közül a nyertes választhatja ki a preferencia alapján melyik tanácsadást igényli.
Vágj bele a programunkba kedvezményes diétás csomagunkkal:

Próba csomag

2 turmix, Antioxidáns, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod a mennyeien finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát, ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos étrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az  IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

26 860 Ft helyett21 350 Ft

Törlés