BLOG

Kezünkben a kulcs: Így lehet fogyni sport nélkül

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A fogyás a szakemberek szerint 80%-ban a tápláléktól függ, és csak 20%-ban igényel testmozgást. Hogyan lehetséges a fogyás sport és életmódváltás nélkül? Erre adunk most választ!

Kezünkben a kulcs: Így lehet fogyni sport nélkül

Sokan szeretnénk egy kicsit karcsúbbak lenni, de nem vagyunk készek időt és energiát szánni a kimerítő edzésekre. A fizikai aktivitás azonban messze nem az egyetlen módja annak, hogy a mérlegen elérjük a kívánt számokat. A fogyáshoz a kalóriadeficit és néhány apró változás szükséges, ami sportolás nélkül is kialakítható. A fogyás ugyanis a szakemberek szerint 80%-ban a tápláléktól függ, és csak 20%-ban igényel testmozgást. Hogyan lehetséges a fogyás sport és életmódváltás nélkül? Erre adunk most választ. 


Mit kell enni a fogyáshoz?

A súlyszabályozás mindenekelőtt az étkezési szokásokkal való munka. Sajnos a probléma megoldása nem lehet gyors, de nem is átmeneti, mivel sok táplálkozással kapcsolatos tényező hosszú ideig alakul ki- ezek egy része általában gyermekkorból származik. Ezért egy pillanat alatt lehetetlen egyszerűen megváltoztatni azt, ami az évek során kialakult. „A szokások valóban nem alakulnak át azonnal, de van olyan, hogy kis lépések művészete. Fokozatosan javítsuk az étrendünket ” – tanácsolta az orvos. Lehet az új életmód például az IdealBody étkezéshelyettesítő fehérjeturmix diéta, ami egyfajta rendszert visz az életünkben, mindezt úgy, hogy közben jó a közérzet, nem kell sportolni, és drasztikus életmódváltás sem szükséges. A fogyás nemcsak az élelmiszerek kalóriatartalmának csökkentésén múlik, hanem annak összetételén és változatosságán is, az IdealBody turmixai ebben is segítenek. Egyedi összetételük mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van, és jóminőségű fehérjéken alapszik. 


Próbáld ki az IdealBody Turmix Diétáját!

Ajánlatunk

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés


Miért csak a nőket támadja a narancsbőr, és hogyan kell kezelni?


A szakemberek szerint sportolás nélkül is lehet fogyni, de a fogyás során fontos a kalóriadeficit kialakítása. Egy főétkezés nem lehet túl nagy, körülbelül 500 kilokalória kell, hogy legyen –javasolják. Ha ezt tartjuk, és közben a megadott útmutatás szerint fogyasztjuk például az IdealBody fehérjeturmixokat, elkerülhetjük a súlyos éhségrohamokat, közben pedig kényelmes és fokozatos fogyást érhetünk el- mindezt fizikai aktivitás, sport nélkül is. 
Milyen diétát kövessünk a sikeres sport nélküli fogyáshoz? 
Az első dolog, amit érdemes megjegyezni, hogy minden embernek van egy saját rendszere, ami szabályozza az éhséget és a jóllakottságot. A szakemberek azt vallják, ha odafigyelünk rá, és kellően tudatosan közelítünk a kérdéshez, akkor ez jó megelőzés, sőt olykor kezelés is a túlsúly és az elhízás ellen. Fontos, hogy időben észrevegyük, hogy megjelent az éhség, és azonnal megoldást kínáljunk rá.

Néhány apróság, amit érdemes betartani: 

  • Együnk kis adagokat, kövessük az ököl szabályt.
  • Fokozatosan csökkentsük az étel adagját, es osszuk fel a napi étrendet háromtól maximum öt adagra (ez magasságtól függ. Az IdealBody diéta tervezőjével kiderítheted, neked napi hány étkezés szükséges a sport nélküli fogyáshoz).   

Szükséges-e dietázni a fogyáshoz?

Nagyon sok diéta létezik, amiből sok nagyszerű eredményeket ígér a fogyás terén. A szakértők szerint a fogyókúrás étrend még mindig kizár számos ételt, vagy nagyon korlátozott kalóriatartalmú. Ez nem mindig szükséges, és ha valaki diétákat használ a fogyáshoz, akkor meg kell értenie, hogy hosszú távon ezek sajnos nem működnek, és általában jojó-effektust eredményeznek.  Vannak azonban olyan diétás módszerek, amikkel pofonegyszerű a fogyás, és a súlyunk is gond nélkül tartható. Ilyen például az IdealBody módszere. Ha kitöltjük az IdealBody DIÉTÁS TERVET, komplett útmutatást kapunk a fogyáshoz, szervezetünkhöz igazítva. Segítségével megtudhatjuk, számunkra napi hány étkezés javasolt, és egy 30 napos étrendet is kapunk a csomagunk mellé. Elakadni sem tudunk, mert itt rengeteg támogatás lehet a miénk, valóban finom diétás receptekkel. Az IdealBody Sav-Bázis egyensúly és kollagén kapszulák további könnyedséget nyújtanak, így a diéta esetleges nehézségeit is könnyebben átvészelhetjük, és a bőr megereszkedésétől sem kell tartanunk. 

Hogyan adjunk hozzá fizikai aktivitást a napunkhoz sport nélkül?

A fizikai aktivitás kérdése fontos helyet foglal el a fogyás folyamatában, hiszen sok fogyni vágyónál ez elég alacsony. Kevés olyan ember van, aki rendszeresen sportol. Ez a százalékos arány a különböző korkategóriákban eltérő, de egy 30 és 40 év közötti ember esetében a rendszeresen sportolók száma kevesebb, mint 30%. Az idősebb korosztályban ez a százalék még kisebb - állítják az orvosok. Ha növelni szeretnénk a fizikai aktivitásunkat, ettől függetlenül nem kötelező sportolni. Belecsempészhetjük a mozgást a mindennapjainkba máshogyan is- Már egy kis változás is hozhat eredményt a fizikai aktivitás terén. Például sétálhatunk egy megállónyit hazafelé a munkából, vagy használjuk a lift helyett a lépcsőt - hangsúlyozzák a szakemberek. A lépcsőn felmászva nem csak több kalóriát égetünk, hanem ízületeket is fejlesztjük, és növeljük az ízületi folyadék mennyiségét. Így a fogyás sportolás nélkül teljesen kivitelezhető.

Neked is segítünk! 

Ajánlatunk

KOMPLEX XL - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

7 turmix, 2 COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagén

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Azért, hogy a fogyás folyamata alatt is feszes és gyönyörű maradjon a bőröd, a csomagot 2 db COLLAGEN COCKTAIL komplex folyékony kollagénnel egészítettük ki. Nélkülözhetetlen szépségelíxir, melynek kúraszerű fogyasztása javíthatja a bőr megjelenését, erősítheti a haj és a körmök szerkezetét és feszesebbé teheti a kötőszövetet, amire a súlycsökkentés során nagy szükséged lehet. 

81 310 Ft

Törlés
BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség