A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Itt van az ősz, itt van újra, sajnos vele jár az influenza

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ne csak reméld, hogy elkerülnek a betegségek, hanem tegyél is érte! A kulcskérdés mindig a megfelelő vitamin és ásványianyag bevitelen, valamint a helyes, fehérjedús és szénhidrátszegény táplálkozásban rejlik.

Aki fogyókúrázik, eleve diétázik, de nem mindegy, hogyan! Az IdealBody®-ban pont az a legjobb, hogy nem kell fejben sakkoznod, vajon mennyire optimális a tápanyag, amit beviszel a szervezetedbe, illetve elegendő mennyiségű ahhoz, hogy az egészségedet a lehető legjobb karbantartsa.

Éppen ezért csak arra kérünk, ne változtass az általad választott IdealBody® program előírásain, mert pont úgy állítottuk össze, hogy Téged egészségben és élettel telinek tudhassunk.

Látványos fogyást pedig csak úgy érsz el, ha megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot eszel. Ha ennél kevesebbet fogyasztasz, akkor a szervezeted automatikusan raktározni kezd. A legjobb raktárak pedig, a zsírraktárak, így örülhetsz, ha csak megáll a fogyásod.

Ne csökkentsd tehát az előírt adagokat és a súlycsökkentés, valamint a stabilizálás időszakában ne váltsd ki az étkezéseidet turmixokkal. Bár tudjuk, hogy nagy a kísértés, mert különösen finomak.

Mi gondoskodunk az álom alakodról és a megfelelő tápanyagszükségletedről ahhoz, hogy egészséges és életerős legyél. A Te feladatod az elhatározás és az IdealBody® programok következetes betartása.


Ha elfogadsz még egy javaslatot, akkor felhívnánk a figyelmed az Antioxidáns, vitamin és szelén tartalmú étrend-kiegészítő kapszulánkra is, amely erősíti az immunrendszert és csökkenti a káros hatást keltő szabadgyököket.

Erre azért is érdemes odafigyelned, mert a fogyókúrád alatt a szervezeted méregtelenít is, így a korábban lerakódott, most felszabaduló méreganyagok távozása nem viseli meg a szervezetedet. Ráadásul az őszi folyamatos fáradtság érzetet is könnyebben veheted az Antioxidánssal.

Bízd ránk magad és mi megháláljuk szakértői tanácsainkkal, támogatásunkkal!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm