BLOG

Itt van az ősz, itt van újra, sajnos vele jár az influenza

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ne csak reméld, hogy elkerülnek a betegségek, hanem tegyél is érte! A kulcskérdés mindig a megfelelő vitamin és ásványianyag bevitelen, valamint a helyes, fehérjedús és szénhidrátszegény táplálkozásban rejlik.

Aki fogyókúrázik, eleve diétázik, de nem mindegy, hogyan! Az IdealBody®-ban pont az a legjobb, hogy nem kell fejben sakkoznod, vajon mennyire optimális a tápanyag, amit beviszel a szervezetedbe, illetve elegendő mennyiségű ahhoz, hogy az egészségedet a lehető legjobb karbantartsa.

Éppen ezért csak arra kérünk, ne változtass az általad választott IdealBody® program előírásain, mert pont úgy állítottuk össze, hogy Téged egészségben és élettel telinek tudhassunk.

Látványos fogyást pedig csak úgy érsz el, ha megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot eszel. Ha ennél kevesebbet fogyasztasz, akkor a szervezeted automatikusan raktározni kezd. A legjobb raktárak pedig, a zsírraktárak, így örülhetsz, ha csak megáll a fogyásod.

Ne csökkentsd tehát az előírt adagokat és a súlycsökkentés, valamint a stabilizálás időszakában ne váltsd ki az étkezéseidet turmixokkal. Bár tudjuk, hogy nagy a kísértés, mert különösen finomak.

Mi gondoskodunk az álom alakodról és a megfelelő tápanyagszükségletedről ahhoz, hogy egészséges és életerős legyél. A Te feladatod az elhatározás és az IdealBody® programok következetes betartása.


Ha elfogadsz még egy javaslatot, akkor felhívnánk a figyelmed az Antioxidáns, vitamin és szelén tartalmú étrend-kiegészítő kapszulánkra is, amely erősíti az immunrendszert és csökkenti a káros hatást keltő szabadgyököket.

Erre azért is érdemes odafigyelned, mert a fogyókúrád alatt a szervezeted méregtelenít is, így a korábban lerakódott, most felszabaduló méreganyagok távozása nem viseli meg a szervezetedet. Ráadásul az őszi folyamatos fáradtság érzetet is könnyebben veheted az Antioxidánssal.

Bízd ránk magad és mi megháláljuk szakértői tanácsainkkal, támogatásunkkal!

Az IdealBody® a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody® diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos 
tápanyagot megkap a fogyókúra során
, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat

Neked ajánlott turmixporok
-10%

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft helyett8 271 Ft 16 Ft/g

Törlés
-10%

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft helyett8 271 Ft 16 Ft/g

Törlés

VANÍLIA ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, a klasszikus VANÍLIA ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g