A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Karantén diéta

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Nem tudod, mivel töltsd el az otthon töltött heteket? Vágj bele a KARANTÉNKIHÍVÁSba, azaz diétázz velünk értékes nyereményekért!

 

Hol tudsz részt venni? A zárt csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/IdealBody®/
Mikor? Április 6. és május 15. között
Ki nyer? Aki a kihívás ideje alatt százalékosan a legtöbb súlytól szabadul meg. A százalékos fogyás azért fontos, mert nagyobb súlyból könnyebb fogyni, kevesebb plusz kilóból jóval nehezebb. Ha 60 kilóból adsz le 6-ot vagy 120-ból 12-őt, az mind a két esetben 10% súlycsökkenést jelent.
Mit lehet nyerni? A testsúlyszázalékos arányban legtöbb kilótól megszabaduló versenyző egy személyreszabott fotózást nyer, ahol profi képek készülnek majd az új alakjáról.

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm