BLOG

Karcsúsító ruha fazonok, avagy így öltöztesd magad vékonyabbá!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, de nincs időd még egy villám diétára sem? Viszont egy fontos alkalom vár rád, egy esküvő, egy randi, netán egy osztálytalálkozó, ahol a lehető legjobban szeretnél kinézni? Akkor ezek közül a karcsúsító ruha fazonok közül érdemes válogatnod.

Túl nagy csodákat nem érdemes várni még az optikailag legjobban vékonyítani tudó fekete ruháktól sem, ám azért akadnak olyan karcsúsító ruha fazonok, amelyek ránézésre akár egy-két(-három) kilót is le tudnak csalni az emberről. Ezek közül mutatunk most néhányat.

Karcsúsító ruha

Íme a legjobban karcsúsító ruha fazonok

Bővülő szárú nadrág

Szenzációs hatást érhetsz el vele, pláne, ha magas derekú is a nadrág, rögtön olyan vékony és hosszú lábakat varázsol, mint amilyen egy igazi topmodellnek van.

V kivágású felsők

Optikailag nyújtja és karcsúbbá teszi a felsőtestet, ráadásul adekoltázsra tereli a figyelmet. És ne felejtsd el: minél szélesebbek a V vonal szárai, annál jobban képes ellensúlyozni mondjuk egy erősebb, szélesebb csípőt vagy combokat. 

Bő hosszú szoknyák

A bő, hosszú szoknyák csodákra képesek, ránézésre nem csak vékonyabbnak, karcsúbbnak, de magasabbnak is fogsz tűnni. Viseld passzos felsővel és ami a legfontosabb, a szoknya mindig sötétebb legyen, mint a felső. 

IdealBody®

Maxiruha 

Egy A vonalú vagy egy mell alatt húzott és onnan bővülő maxiruha is remek választás lehet. Ám nagyon fontos, hogy a ruha ne legyen se túl bő, se túlságosan tapadós. És a legjobb, ha egyszínű. 

Blézer

Kötelező ruhadarab minden nő gardróbjában. Ha karcsúsító ruha fazonok után kutatsz, akkor te mindenképp a sötétebb, rövidebb és oldalt karcsúsított blézereket válaszd.

A vonalú dolgok

A legelőnyösebb azok számára, akik szeretnének vékonyabb hatást elérni. Legyen szó rövid vagy hosszú ruháról, vagy akár egy felsőről, tökéletes választás lehet.

IdealBody®

7 extra tipp, hogyan öltözd magad vékonyabbá
  • Mintás darabok helyett válassz inkább egyszínűeke. Kiváltképp kerüld mondjuk a nagy virágmintás darabokat, ha a plusz kilók mellé még az is betársul, hogy nem vagy magas.
  • Okosan válassz színt, minél sötétebb ruhadarabot választasz, az annál jobban fog vékonyítani.
  • Viseld egy szín különböző árnyalatait, ezzel a trükkel ugyanis megnyújthatod az alakodat.
  • Egy nő legjobb barátja: a magassarkú cipő. Nincs az a nő, akinek ne állna jól és akiről ne tudna optikailag néhány kilót lefaragni.
  • Egy öv a derék részen csodákra képes, mindenkit rögtön karcsúbbá varázsol.
  • Kerüld az olyan fényesebb anyagokat, mint a selyem vagy a szatén.
  • A méretednek megfelelő ruhákat hordj. Az ápol és eltakar címen viselt bő cuccoktól csak még erősebbnek nézünk ki. A túl szűk ruhák viszont kiemelik az esetleges hurkákat, illetve minden olyan dolgot, amit inkább eltakarnánk.

És hogy miként emelheted ki legelőnyösebb tulajdonságaidat testsúlytól függetlenül? Bármilyen legyen is a testalkatod, megvan az a ruha, ami a lehető legjobban áll rajtad. Piros Erika stylist elárulja, mit viselj ha alma, körte, vagy homokóra típusba tartozol: 

Ha pedig karcsúsodni szeretnél válaszd az IDealBody turmixokat.
Az IdealBody® a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody® diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos 
tápanyagot megkap a fogyókúra során
, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat
9 finom ízből választhatsz

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

CAPPUCCINO ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

KOFFEINMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is! Reggeli kávé nélkül neked sem indul jól a nap? Akkor a CAPPUCCINOS  IdealBody® turmixunkat pont neked találtuk ki. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

MEGGY ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a keserédes, üdítően gyümölcsös MEGGYES IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

NATÚR ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉN- és LAKTÓZMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a NATÚR ízű IdealBody® turmixszal, amit ihatsz magában, de akár ízesítheted is energiamentes aromákkal, valóban egyedi ízvilágot hozva létre. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Már laktóz- és gluténmentes változatban is elérhető!

9 190 Ft

Törlés
BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség