BLOG

Miért ajánlja Ötvös Edina egészség coach az IdealBody termékeket?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

"A legnagyszerűbb az Idealbody termékeiben, hogy egy teljes étkezést ki tudunk vele váltani, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy valamilyen ásványi anyag, vagy vitamin hiányozni fog a szervezetünkből; kalória tartalma pedig elegendő ahhoz, hogy megfelelően eltelítsen. Nagyszerű dolog, hogy gyorsan elkészíthető és bárhova magunkkal tudjuk vinni. Ettől egyszerűbb diétás ételt el sem tudok képzelni​​​​​​!"

Gyakran keresnek meg fogyókúra miatt?

Sokszor előfordul, hogy azért keresnek meg, mert fogyni szeretnének. Azt vettem észre, hogy nők között általában két tipikus csoport van: olyan anyukák, akik a szülés után (sokszor évekkel később) sem tudják visszanyerni az alakjukat, vagy tudnak leadni legalább pár kilót. A másik csoport, amikor a változó korban nem tudnak mit kezdeni a plusz kilókkal és nagyon zavarja őket. Természetesen férfiak is meg szoktak keresni fogyás miatt, ők leginkább azért, mert nem tudják, hogy mikor ment fel rájuk az a sok kilo, de úgy érzik jobb ha most megszabadulnak tőle.

Milyen kihívásaik vannak azoknak, akik fogyókúráznak?

Először is az, hogy nem tudják hogyan kezdjenek hozzá, mert esetleg már van kudarcélményük. Mindig egy óriás kihívás: milyen legyen a fogyókura, hogy azt hosszútávon is tudják tartani. Még akkor is, ha beteg a gyerek, vagy éppen sok a stressz a munkahelyen, esetleg nincs elég idő főzni. 
A másik, hogy a kedvenc életeleikről nem vagy csak nehezen akarnak lemondani az emberek. Pedig lehet, hogy valójában nem kell lemondani róla, csak máskor vagy kisebb mennyiségben kell enni.  Ami még szerintem kihívás az a tervezés hiánya, sokszor ezen buknak el a fogyókúrák.  Hirtelen nem tudják mit egyenek, és akkor jöhet egyből valamiylen  péksüti, vagy valamilyen tiltólistás étel csak mert az könnyen és gyorsan elérhető.

Mikor lesz sikeres egy fogyúkúra?

Ha tervszerűen állunk hozzá, vagyis tudjuk hogy pontosan mennyit szeretnénk fogyni és azzal is tisztában vagyunk, hogy reálisan azt mikorra lehet elérni. Nem hiszek a drasztikus megoldásokban, inkább abban, hogy lassan, de biztosan, folyamatosan adjuk le a felesleges kilókat. Na és persze utána ügyelünk arra is, hogy megtartsuk az elért kilókat, és ne jöjjenek vissza. Sajnos a jojó effektus elég alattomos, szerintem sokan ismerik. 

Miért ajánlod az IdealBody termékeket azok számára, akik fogyni akarnak vagy az életmódukon szeretnének javítani és egészségesebben élni? 

Szerintem a legnagyszerűbb az IdealBody termékeiben, hogy egy teljes étkezést ki tudunk vele váltani, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy esetleg valamilyen egyoldalú táplálkozás révén esetleg ásványi anyag, vagy vitamin fog hiányozni a szervezetünkből. A másik nagyszerű dolog, hogy gyorsan elkészíthető és bárhova magunkkal tudjuk vinni. Ettől egyszerűbb diétás ételt el sem tudok képzelni. Mivel 22 féle ásványi anygot és vitamin tartalmaznak és ráadásul elkészítve kb 250 kcal, biztosak lehetünk hogy nem fog éhezni a szervezetünk az elfogyasztása után. Mivel azonban alacsony a kalóriatartalmuk, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a folyamatos fogyasztásuk során csökkenni fog a súlyunk, és ha betartjuk az ezt kiegészítő szabályokat pl fogyasztunk elég folyadékot, akkor nem fogunk éhezni sem.

Ötvös Edina - IdealBody ajánlása

Szerinted hogyan mérhetők az IdealBody termékekkel elért eredmények?

Ideális testsúlyban >> mindenkinek megvan, hogy milyen lenne az ideális alakja és súlya, ha a mérlegre áll. Ebben segít az IdealBody, méghozzá úgy, hogy közben éhezni sem fogsz és a fogyókúra alatt vidám és kiegenysúlyozott maradsz. Véleményem szerint ez a legnagyobb eredmény más fogyókúrákkal szemben. Fontos, hogy a diéta se fizikálisan, se mentálisan ne viseljen meg és végig egyensúlyban tudjunk magunkkal maradni.

Személy szerint te hogyan értékeled az IdealBody termékek hatékonyságát?

Minden diéta során vannak szabályok amelyeket be kell tartani, így van ez az IdealBody termékeinél is. Ezeket egyrészt nagyon könnyű elsajátítani, magunkénak érezni; másrészt biztosak lehetünk a sikerünkben tehát elindul a fogyás, ha ezeket a termékeket úgy használjuk, ahogyan kell. Én először kb 15 éve találkoztam az IdealBody termékeivel, akkor még Turbó Diéta néven volt ismert és lényegesen kevessebb ízben lehetett kapni. Abban az időben az akkori munkahelyemen a női munkatársak közül aki fogyókúrázott ezt fogyasztotta, hozzá kell tennem, hogy sikeresen. 

Hogyan maradhat feszes a bőrünk, ha fogyókúrázunk?
Ez egy nagyon fontos kérdés, mert ha elindul a fogyás, fontos az is, hogy a bőrünket se viselje meg a folyamat. Két dolgot kell szem előtt tartani: fontos, hogy fogyasszunk mellé kollagént, amely a bőrünk feszességéért is felel, a másik pedig - amelyet sajnos alul szoktunk értékelni, ezért nem is fogyasztunk eleget - a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. Azon belül is a vizet, és a gyógyteáket, gyümölcsteákat ajánlom, a legjobb ha ízesítés nélkül. Az, hogy pontosan mennyit az nagyban függ az aktivitásunktól, az évszaktól, a testsúlyunktól, de az biztos, hogy ha ezeket figyelembe vesszük a 2 l/nap az a minimum. Sajnos általában ennél  kevesebbet fogyasztunk. 

Melyik a kedvenc IdealBody terméked?

A legnagyobb kedvencem a sós karamella ízű, a sós levesek közül pedig a currys zöldségleves. Az ősz folyamán még a krumplileves volt a nagy kedvencem, de ahogy beköszöntött a hideg, inkább a fűszeresebb ízvilág rajongója lettem. 

Kóstold meg Edina kedvenceit

SÓS KARAMELLA ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, a pikáns sós karamella ízű IdealBody turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer többszázezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés
Készlethiány

IdealBody® diétás currys zöldségleves

5 x 60 g diétás étkezéshelyettesítő levespor

Kerülj közelebb egy kanállal az ideális alakodhoz az IdealBody® új, sűrű és fűszeres zöldséglevesével! Étkezéshelyettesítő levesünkkel végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat, ráadásul egyszerűen, 2 perc alatt elkészíthető. A napi étrend egy részét helyettesítő levespor ideális diétához, vagy étkezések kiváltására! A levesben található minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírják a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. 

Az ősszel és a hideg idővel együtt térnek vissza a levesek; várható készletre kerülés: szeptember.

5 450 Ft 18 Ft/g

Kedvenc Kedvenc
Törlés