/public/cache/1/6/8/4/6/16846a3b2270a2f556fd15584ad2e21ad75e6411.jpg

Sikeres feliratkozás!

Diéta 1x1 Útmutatód máris készen áll a letöltésre

IdealBody®

Az Útmutató linkjét emailben is elküldjük neked, így a későbbiekben is bármikor hozzáférhetsz ehhez a -reméljük - hasznos anyaghoz. 

Ha hamarosan nem érkezik meg az e-bookod, nézd meg a spam mappában is, ill. ha gmail fiókod van, a Promóciók fül alatt is lapulhat.

Ha átolvastad a Diéta 1x1 útmutatót, érdemes lesz körülnézned oldalunkon és kitölteni egyszerű diétaválasztónkat, amelyből megtudhatod, melyik fogyókúrás programunk illik legjobban hozzád!

IdealBody®

Kövess minket hivatalos social média csatornáinkon is!

IdealBody®                                              IdealBody®

        facebook.com/IdealBodyMagyarorszag                  instagram.com/IdealBody_Magyarorszag/

Legnépszerűbb termékeink:

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés
-10%

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft helyett8 271 Ft 16 Ft/g