A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Diéta mindenkinek: ismerd meg a mentes turmixokat!

Akkor sem kell lemondod a laktató turmix diétáról, ha ételintoleranciával küzdesz. Nézz körül laktóz - és gluténmentes termékeink között és próbáld ki ízesítési tippjeinket!

Az utóbbi években egyre nagyobb divat lett mentes étrend szerint étkezni. De tényleg csak divatról van szó? A mai napig keringenek tévhitek a mentes étkezésről, ezeket tegyük most tisztába.

  • A mentes étkezés nem divat. A glutén, laktóz, tojás, élesztő társai mind fizikai tüneteket okoznak az erre érzékeny embereknél. 
  • A mentes étkezés nem bonyolult! Nem tart több időbe megtanulni a helyettesítő élelmiszerek használatát, mint a hagyományos élelmiszerekét. 
  • A mentes étkezés nem is feltétlenül drágább, például az IdealBody® turmixoknak is egy az ára mentességtől függetlenül. 
  • A mentes étkezés nem ártalmas, hiszen minden tápanyagot több forrásból is be lehet vinni  a szervezetbe.
  • A mentes étkezésnek egyhangúnak sem kell lennie! Az IdealBody® Diéta turmixokat például fűszerekkel és cukormentes aromákkal is ízesítheted.

IdealBody®

Mikor gondolj arra, hogy valamilyen ételérzékenységben szenvedsz?

Az ételintoleranciának számos tünete lehet, az érzékenységet kiváltó összetevőtől és az egyéni érzékenységtől függően. Az ételérzékenység kérdésével több cikkünkben is foglalkozunk:

Ha bebizonyosodik, hogy laktóz-, vagy gluténérzékenységed van, akkor sem kell feladnod a turmix-diétát. Ilyen esetekre fejlesztettük ki a glutén- és laktózmentes turmixunkat, amivel bátran diétázhatsz.