A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
A csirke a diéta egyik legalapvetőbb elem, ám egy kis csavarral még ez az egyszerű étel is lehet izgalmas.
4 db csirkealsócomb
1 csipet só
1 csipet őrölt fekete bors
1 tk morzsolt kakukkfű
1 tk morzsolt majoránna
½ tk fokhagymapor
½ csokor petrezselyem
½ db citrom
80 dkg édesburgonya
só
őrölt fekete bors
szerecsendió ízlés szerint (frissen reszelt)
Összekeverjük a sót, a borsot, a morzsolt kakukkfűt és majoránnát, a fokhagymaport, a finomra vágott petrezselymet, továbbá a citrom lereszelt héját. Az így kapott fűszerkeverékkel bedörzsöljük a megmosott csirkecombokat úgy, hogy a bőrük alá is jusson. A húsokat sütőzacskóba tesszük, tepsibe helyezzük, és a 190 fokos sütőbetoljuk kb. 50 percre.
Az édesburgonyákat meghámozzuk, és közel egyenlő méretű cikkekre vágjuk. Tiszta nejlonzacskóba tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, beleszórjuk a fűszereket. A zacskó nyakát befogva jól összerázzuk az egészet, hogy mindehol érje a burgonyacikkeket a finom olaj és a fűszerek. Sütőpapírral bélelt tepsibe borítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. (Félidőben megfordítjuk a krumplikat.)
Energiatartalom: 622 kcal / adag
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés