A cikk szerzõje:
IdealBody®
3 perc olvasnivaló
2019. december 9.
A cikk szerzõje:
IdealBody®
Könnyen és gyorsan elkészíthető pisztráng, ami igazán változatossá teszi a diétát, ás amivel akár sport nélkül is eredményesen lefogyhatsz.
2 db 25-30 dkg-os pisztráng
zöldségek ízlés szerint (cukkíni, padlizsán, lilahagyma, paprika, gomba)
vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma
citrom
friss bazsalikom
koriander
őrölt fehér bors
szárított őrölt gyömbér
reszelt mandula
só
Az előkészített, megmosott pisztráng hasüregét besózzuk, majd friss bazsalikomot, szeletelt vöröshagymát és fokhagymagerezdeket teszünk bele. A feldarabolt zöldségeket keverőtálba tesszük, megszórjuk őrölt korianderrel, kevés őrölt fehér borssal és szárított őrölt gyömbérrel. Összekeverjük, ezután nyársra húzzuk a zöldségdarabokat, és közvetlenül a sütés előtt megsózzuk. A grillrácson a zöldségnyársat és a hal mindkét oldalát megsütjük. Végül egy fél citrom levével és egy teáskanálnyi őrölt szárított gyömbérrel ízesítjük. Tálaláskor a megsült pisztrángot megszórjuk pirított szeletelt mandulával.
15 dkg bulgur
1 kis fej vöröshagyma
olívaolaj
pár szál rozmaring
1babérlevél
petrezselyemzöld
2 teáskanál pirított napraforgómag
só
bors
A hagymát olívaolajon megpirítjuk, majd a gondosan megmosott bulgurt hozzáadjuk a fűszerekkel együtt, 2 percig még pirítjuk őket folyamatos kevergetés közben, majd felengedjük forró vízzel. Sózzuk, borsozzuk, lefedve 10 perc alatt készre főzzük. Friss petrezselyemzöldet keverünk hozzá, napraforgómaggal megszórjuk, és akár hidegen, akár melegen is tálalhatjuk.
Energiatartalom: 585 kcal / adag
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés