A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
Klasszikus kedvenc tavaszias változatban. Fogyj eredményesen akár sport nélkül is egy igazán fantasztikus recepttel!
Hozzávalók:
300 g csirkemell
50 g sárgarépa
30 g petrezselyem gyökér
5 szem egész bors
25 g vöröshagyma
10 g teljes kiőrlésű liszt
50 ml tejszín (10 %-os)
50 ml fehérbor
15 g light margarin
50 g diabetikus almabefőtt
50 g diabetikus őszibarackbefőtt
90 g jázmin rizs
2 tk repceolaj
rozmaring
kakukkfű
petrezselyemzöld
só
Javasolt: jázmin rizzsel elkészíteni
Elkészítés:
A csirkemelleket megmossuk, kicsontozzuk és a húsról lefejtjük a bőrt. A csontból és a bőrből alaplevet főzünk, amit bezöldségelünk. A csirkehúst kisujjnyi darabokra vágjuk. Olvasztott margarinban kevés finomra vágott vöröshagymát fonnyasztunk, hozzáadjuk a csirkehúst, megsózzuk, megfőzzük, és amikor az edény alján lévő folyadék elpárolgott, kevés liszttel megszórjuk és rövid ideig tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, a bort, a tejszínt és a leszűrt csirkelevest. Az egészet lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor megpuhult a csirke, beletesszük az apró kockára vágott őszibarack- és almabefőttet. Még egyszer felforraljuk. A rizst mosást követően kétszeres mennyiségű vízbe tesszük fel főni. Ha felforr, mérsékeljük a hőt és lefedve kb. 7-10 percen keresztül főzzük, míg meg nem puhul, majd lehúzzuk a tűzről és 10 percig állni hagyjuk lefedve. Végül a tokányhoz keverve tálaljuk.
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés