Sikertörténetek

Sikeres fogyás endometriózissal

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A sikert nem csak kilóban, hanem centikben is mérjük!

Mint azt kevesen tudják, én lassan 12 éve küzdök endometriózissal (hivatalosan kb. 1, mert addig találgattak) de az elmúlt 2-3 évben pokol lett minden napom. Aki ismeri a betegséget, tudja, hogy az #endobelly az gyakori jelenség, meg a sok hasfájás.

A műtét után a gnrh szuriknak köszönhetően felszaladt egy jó 10 kg, amitől már nagyon nagyon rosszul éreztem magam. Mondtam magamnak: Szandi, változtatni kell, mert nem kezdődhet minden nap sírással, hogy nem érzem jól magam a testemben... utáltam.
 
És belekezdtem egy kis változtatásba … nagyon nem rajongok a fogyi diétákért mert eddig amit próbáltam, mind sikertelen volt. Aztán az egyik barátnőm javaslatára elkezdtem egy másikat. Elkezdtem az IdealBody®-t, mondván: “adjunk neki egy esélyt”. De amint a képen is látjátok, abszolút mértékben megérte!

IdealBody®

A kèt kép között 30 nap telt el. Minden héten mértem, centiztem. És van eredmény! Ráadásul az endoval járó puffadásom is megszűnt. 
 
A páromnak is tetszik, én is sokkal jobban érzem magam. Szexibbnek, felszabadultabbnak és ezt a családom is észre vette, hogy jobban érzem magam. Bár popi maradt, de az régen is volt. Kis pörge, de elégedett vagyok az eredménnyel!
 
Megmondom őszintén az utolsó 4-5 napba az IdealBody®-t hanyagoltam - kajára figyeltem azért - mert a betegség miatt nem voltam olyan jól, de így se lett rossz az eredmény. Egy percet nem tornáztam, a mozgás a mindennapos séta volt.
 
Mutatok pár képet, hogy erőt és kitartást adjak azoknak akik azon gondolkodnak hogy belefogjanak. 
Első kép: 2021.05.20.
Második kép: 2021.06.18.
Harmadik kép (ballagáson voltunk, így ez a ruha volt a cél): 2021.06.19.

IdealBody®

Köszi, IdealBody®!

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség