Sikertörténetek

Anita 14,5 kilónak intett búcsút

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Anitának 14,5 kg-ot sikerült fogynia az IdealBody®®-val, amit ezentúl bátran ajánl mindenkinek.

Kedves IdealBody®!

Szeretném megosztani Önökkel sikertörténetemet az IdealBody®-val®!

Szülés előtt 52 kg voltam. Abba kellett hagynom a sportolást (kézilabdát), mivel a baba miatt nem tudtam sportolni... Így 73,5 kg lettem 9 hónapos terhesen. Megszültem a kislányomat, de a felesleg ugyan úgy ott maradt rajtam. Elkezdtem az IdealBody®-t. Napi háromszor fogyasztottam a készítményt (reggeli-vacsora majd ebéd változatra is).

4,5 kg-ot sikerült leadnom az IdealBody®® segítségével. Ma pedig a testsúlyom 59 kg, aminek szívből örülök  :)

Tapasztalatom a következő: ha nem nassolgatsz és komolyan veszed, akkor sikerülni fog. De nagy akaratra van szükség  :)  Nem kötelező sokat fogyni, lehet keveset is, de többször meg kell ismételni a kúrát. Mindenkinek szeretettel ajánlom az IdealBody®®-t, nekem már sikerült...Neked mért ne sikerülne? Csak bízz Önmagadban.

 

Üdvözlettel és köszönettel: D. Anita

 

2010.10.25.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség