A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Anita összesen 25 kg-t adtott le!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Az IdealBody® adta a kezdő lökést az életmódváltáshoz, motivált az eredménye. Azóta odafigyelek az étkezéseimre, a sportolok, az egészségem egyre javul.

Kedves IdealBody® Csapat!

Íme az én fogyókúrám története :)

Azt hiszem sokaknak ismerős: "hízásra hajlamos" alkat, mozgáshiányos életmód, az alvást, pihenést nassolással, dohányzással való pótlás... tizenévesen csak néhány plusz kilóval küzdöttem, de az egyetemi évek, később a számítógép előtt töltött munkanapok során egyre több feleslegre tettem szert. 24 éves koromra 90-100 kg között mozgott a súlyom, megjelentek az ezzel járó egészségügyi problémák, hátfájás, inzulinrezisztencia, metabolikus szindróma. Éreztem, hogy ezen változtatnom kell, de nem ment könnyen. A dohányzást abbahagytam és ezerféle diétát kipróbáltam, melyek tartós, látványos eredményt sosem hoztak.

2012. októberben próbáltam ki az IdealBody®-t, és az első intenzív programmal 6 kg-ot adtam le. Ez annyira fellelkesített, hogy két hét szünet után rögtön belevágtam a következőbe, és további 3,5 kg-tól szabadultam meg. Később is, amikor csak tudtam, visszatértem a könnyített programhoz.

Ez adta meg a kezdő lökést a teljes életmódváltáshoz, hisz volt eredménye, látszata. Azóta odafigyelek az egészséges étkezésre, a sport az életem része, az egészségi állapotom egyre javul.

Összesen 25 kg-ot adtam le, és mert egy ideje megállt a fogyás, újabb intenzív programot szeretnék kezdeni, hogy megszabaduljak a maradék 10 kg plussztól is:)

Üdvözlettel,
P. Anita

IdealBody®

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm