Sikertörténetek

Anna is kipróbálta a IdealBody®-t

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Anna mindig is példaképként állt húga előtt. Kitartásával, akaraterejével megmutatta neki, hogy képes lefogyni.

Tizennégy évesen eldöntöttem, hogy le fogok fogyni. Rosszul estek a megvető tekintetek és a csúfolódások. Ráadásul a húgom a példaképének tartott. Szerettem volna megmutatni neki, hogy kitartó vagyok és le tudok fogyni, ezzel is példát mutatva neki.

Utánaolvastam sok-sok diétás programnak, aztán rátaláltam az IdealBody®-ra. Az ismerősi körömből többen is ajánlották, azt mondták, hogy hatásos és próbáljam ki.

Közel két hónapig diétáztam a turmixporral. Az egész nyarat végigvittem. A turmixpor a reggelimet és a vacsorámat helyettesítette.Ebédre kalória csökkentett ételt ettem. Heti négy alkalommal futottam 35 percet. Minden vágyam az volt, hogy lefogyjak!

Folyamatosan mentek le kilók. Mire befejeztem a második hónapot 23 kilóval voltam könnyebb az kezdeti súlyomnál. Nem éheztem és minden nap jól éreztem magam. Fittnek és egészségesnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült.

F. Anna 2013-05-07

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség