A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Anna is kipróbálta a IdealBody®-t

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Anna mindig is példaképként állt húga előtt. Kitartásával, akaraterejével megmutatta neki, hogy képes lefogyni.

Tizennégy évesen eldöntöttem, hogy le fogok fogyni. Rosszul estek a megvető tekintetek és a csúfolódások. Ráadásul a húgom a példaképének tartott. Szerettem volna megmutatni neki, hogy kitartó vagyok és le tudok fogyni, ezzel is példát mutatva neki.

Utánaolvastam sok-sok diétás programnak, aztán rátaláltam az IdealBody®-ra. Az ismerősi körömből többen is ajánlották, azt mondták, hogy hatásos és próbáljam ki.

Közel két hónapig diétáztam a turmixporral. Az egész nyarat végigvittem. A turmixpor a reggelimet és a vacsorámat helyettesítette.Ebédre kalória csökkentett ételt ettem. Heti négy alkalommal futottam 35 percet. Minden vágyam az volt, hogy lefogyjak!

Folyamatosan mentek le kilók. Mire befejeztem a második hónapot 23 kilóval voltam könnyebb az kezdeti súlyomnál. Nem éheztem és minden nap jól éreztem magam. Fittnek és egészségesnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült.

F. Anna 2013-05-07

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm