Sikertörténetek

A férjem és a lányok is büszkék rám!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Adri kétgyerekes anyukaként tűzte ki célul, hogy visszaszerzi lánykori formáját, és csodás, nőies ruhatárát. És hogy sikerült-e neki? A képek magukért beszélnek! 

Szülés után 15 kg felesleggel

A diétára nekem akkor volt igazán szükségem, amikor megszülettek a lányaim. Mind a két terhességem után közel 15 kg kúszott fel rám, amit nagyon szerettem volna leadni. Szerettem volna kétgyerekes anyukaként is csinos lenni, olyan, mint régen, amennyire csak tudok.

Az első találkozásom az IdealBody turmixokkal 10 ével ezelőtt volt, amikor az első kislányom megszületett.  A nővérem véletlenül otthon felejtette, mielőtt visszament volna Angliába, és ha már így adódott, kipróbáltam. Nagyon ízlett! Utánajártam, hogy mire is jó ez a turmix, és az lett a vége, hogy rengeteg folyadékbevitellel, illetve odafigyelve a táplálkozásra, ez volt az a termék, ami segített teljesen lefogyni. Így amikor a második terhességem után ismét diétázásra adtam a fejem, egyértelmű volt, hogy ismét ezt választom. 

IdealBody®

Kemény kezdés, látványos sikerek

A diéta elején nagyon elszánt voltam, így a drasztikusabb, 14 napos változatát választottam a diétának, akkor mind a 3 étkezésem turmix volt. Aztán ahogy telt az idő és kezdett látszani az eredmény, az ebédet már szilárd ételre cseréltem, a végén pedig már csak a vacsorát váltottam ki a turmixokkal. 

A diéta alatt nekem nem a tükör vagy a mérleg, hanem az volt a legfontosabb, hogy érzem magam a bőrömben. Amikor már látom magamon, hogy átalakulok, haladok a diétával, azt nagyon szeretem, akkor mindig újabb lendületet kapok. Így már könnyebb volt végigcsinálni.

Szerettem volna újra nőiesen öltözködni

A diéta során nagy motivációt adott, hogy nagyon szeretem a ruháimat és szerettem volna, ha újra a csinosnak, nőiesnek érzem magam bennük.  És persze szerettem volna ugyanúgy tetszeni a férjemnek, mint a kapcsolatunk elején, amit bár soha nem kért tőlem, de nekem mégis fontos szempont volt.

Amikor belevágtam a diétába, szerettem volna elérni a számomra ideális 53 kilós súlyt. Nekem főleg a derekam a kritikus rész, ez mindig két méret között van. Ha hízom, derékra és a has tájékára hízom, de szerencsére nagyon szépen hatnak rá a diéták is, csak kitartás kell hozzá.

Álomsúly: túlteljesítve

Ha azt mondom, hogy nagyon jól ment a diétázás, akkor biztosan nem túlzok, ugyanis kicsit túl jól is sikerült. Az én ideális formám 1-2 kilóval több, mint most, úgy érzem, túl sokat fogytam. A nőiesebb alak jobban tetszik, így nem leszek szomorú, ha 1-2 kiló visszajön esetleg.

Az viszont biztos, hogy sokkal könnyebbnek érzem most magam, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, kevesebbet vagyok beteg. Jobban érzem magam, nyitottabb lettem és növelte az önbizalmamat is a fogyás. A férjem és a lányok is büszkék rám, én pedig nagyon sokat tanultam ebből az időszakból.

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség