A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Bea fogyása a IdealBody®-val

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Bea a két terhesség alatt felszedett kilóktól szabadult meg az IdealBody®®-val.

33 éves két gyermekes anyuka vagyok, 158 cm-el mindkét babuval 20 kg-ot híztam. Bár nem látszott terhesség alatt a felesleg, mert szépen eloszlott, de szülés után sajna megmaradt mindkét alkalommal 8 kg. Első szülés után idővel szép lassan lement rólam a felesleg nagyrésze, megálltam 50kg-nál (eredeti súlyom 47 kg). Viszont második szülésnél sajna már megmaradtak a kilók. 11 hónapig szoptattam kisbabámat, nemrég hagytuk abba a szopizást. Nagyon boldog anyuka vagyok, imádom a családom, de a megmaradt kilók sajnos beárnyékolták mindennapjaimat. Feszült, ideges voltam, a szoptatás miatt alig aludtam valamit ez idő alatt. Szóval nem voltam a legjobb formában. Akaraterőm 0 holmiféle diéta elkezdéséhez.

gy nap az RTL-klubbon fél füllel hallottam az IdealBody®® reklámról. Másnap utána néztem interneten. A sok sikertörténet elolvasása után nagyon fel volta dobva. Azonnal megrendeltem a két hetes diéta adagját. Alig vártam, hogy elkezdhessem végre a diétát.

Most hogy eltelt 3 hét a diéta óta, alig vártam hogy megoszthassam veletek sikertörténetemet. Két hét alatt fogytam 4 kg-ot 55,5 kg-ról 51,5 kg. Mivel vékony vagyok alapjáraton, ezért nem fogytam annyit. De azóta alszom jól, nincs bennem feszültség, kipihent vagyok, nyugodt vagyok kisbabáimmal ami a legfontosabb számomra, ja és lassan belefogyok a régi ruháimba is.
Köszönöm nektek ezt a szuper terméket, ami könnyen hamar elkészithető, s az ize egyszerűen Isteni. Folytatom a diétát mindenképpen, mert még 3-4 kg-tól szeretnék megszabadulni, utána pedig a könnyitett diétával folytatom.
Mégegyszer köszönöm!

Mindenkinek kivánok sikeres fogyást!!

2010.10.28.

Bea, Szombathely

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm