Sikertörténetek

Helén 16 kg-ot fogyott a IdealBody®-val

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Mikor már teljesen kezdte feladni, hogy valaha is le fog fogyni, meglátta az IdealBody®® hirdetését és egy Anyukától is hallott róla, úgy döntött, hogy kipróbálja.

Tisztelt IdealBody® Központ!

 

Remélem, az én tapasztalatom mások számára is meghozza a hitet, hogy nem csak reklámfogásról van szó, hanem a valódi fogyás élményéről!

 

Nagyon sok mindent kipróbáltam én is,mint fogyni akaró sorstársaim, akik megunták a zsírpárnákat. Próbáltam aktív sporttal, sokat ígérő kapszulákkal, fogyasztó szalonnal leadni a terhesség után rajtam maradt sok-sok kilót, ami már 15 kg volt ahhoz képest, hogy egyfolytában fogyókúráztam.....

IdealBody®Mikor már teljes bizonyossággal kezdtem feladni, hogy valaha is le fogok fogyni, eladtam a régi kis méretű ruháimat, feladtam minden reményt azzal biztatva magamat, hogy "Én mégis csak szültem egy gyereket jogom van kövérnek lenni!" Persze irigykedtem a vékony testalkatú anyukákra, és mivel se időt, se pénzt nem bánva mindent kipróbáltam, belenyugodtam a megváltoztathatatlanba: én már nem fogok lefogyni!

A buszon utazva sokszor láttam az IdealBody®® reklámokat, de nevetve gondoltam, hogy "Na ennek már NEM dőlők be....!!!! Egy újabb csodaszer, ami nem használ...., csak kidobott pénz!

Először egy három gyerekes anyukától hallottam, hogy IdealBody®®-t ivott, és valóban használt.....,ezen azért elgondolkodtam: „Na jó, hátha nekem is beválik, de ez lesz az utolsó, hogy valamit kipróbálok!!!!” - gondolattal vettem egy csokis shaket (ami a mai napig a kedvencem bármelyik IdealBody®, legyen az shake vagy por alapú).

Új munkahelyre kerültem és az első naptól kezdve a munkahelyemen shaket ittam otthon pedig én kevertem be magamnak. Minden hit nélkül, csak megadva magamnak az utolsó lehetőséget a fogyásra, ezt ittam heteken keresztül, és nem bántam meg! Először a nadrágomon kezdtem el érezni, hogy egyre bővebb lesz...., hoppá ez valóban hat??? - pedig először nem is hittem benne....

2011.08.01 óta ezt iszom  a mai napig, már nem minden étkezésre, de legalább vacsorára... Leadtam 16 kg-ot, pedig nem akartam bedőlni a plakátnak. Most már örülök, hogy volt valaki az ismerőseim között, aki mégis csak adott egy esélyt egy új fogyókúrás készítménynek, és ezért én is megpróbáltam.

2011. Decemberében a férjem céges vacsorájára (ami minden év végén van, és a korábbiakon is mindig részt vettem) mentünk gyerekkel, férjjel. Már belépéskor megállt a levegő, éreztem, hogy valami nem stimmel. Kiderült, hogy azt hitték, a férjem lecserélte a feleségét! Később kiderült, hogy percekig nem ismertek meg. Utána már mikor látták, hogy a "régi" az "új" feleség is, nagyon sok őszinte dicséretet kaptam, hogy milyen jól nézek ki, és azt is kérdezték hogyan tudtam ilyen sokat lefogyni.Azóta sem híztam vissza, és tartom a súlyomat. A tükör már nem ellenség, sem a mérleg.


Köszönettel:

Bné V. Helén 2012.03.13.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség