Sikertörténetek

Hogyan fogyjunk az IdealBody® sebességgel?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Marmalade- Fogyasztóktól Fogyasztóknak Függetlenül szerkesztősége hadat üzent a felesleges kilóknak. Hosszas nézelődés, tanakodás után az IdealBody® mellett döntöttek...

...mely kipróbálásához két próbaalanyt kerestek. Kíváncsiak voltak, hogy tényleg hatásos-e. Íme az eredmény: egy diéta - két teszter, és ahogy ők tapasztalták.

Női tesztelőnk: Verczné Gyenizse Judit

Amitől meg szeretne szabadulni: 7 kg
Amennyit sikerült leadni: 4 kg
Ami tetszett: Látható a változás, megérte.
Ami a legnehezebb volt: Nem voltam éhes, de a rágással megevett ennivaló hiánya borzasztó volt.

„Megérkezett a csomag és azonnal nekiestem a doboznak. Elolvastam rajta minden betűt, és a lelkemet treníroztam, hogy sikerülni fog. Egész éjjel azon agyaltam, hogy mi lesz, ha nem bírom meginni? Akkor is legyűröm!!! A diéta első reggelén egy alapos béltisztítást kellett végezni Hunyadi János gyógyvízzel, vagy keserűsóval. Legközelebb a keserűsót választom, mert azt csak 1,5 dl vízben oldva kell meginni, a gyógyvízből fél litert. Azt hittem, hogy ottmaradok. Kellemetlen íze volt. Nagyon nehezen gyűrtem le, de már 1 óra múlva volt hatása, aztán egész délelőtt. Végre eljött a koradélután és megihattam az első turmixot. A csokisat választottam és kellemesen csalódtam benne. Finom volt. Jól is laktam, de a kisördög ott motoszkált. Valamit mégiscsak kellene enni! Ez volt a legrosszabb. Közben persze etetni a családot. Bundás hús, virsli, tejbegríz és sorolhatnám a kívánságokat. DE ÉN KIBÍROM, AKKOR IS!!! Úgy a hatodik nap táján megszűnt a rágási kényszerem (rágózni sem szabad), a normális evés hiánya miatt viszont a párom állandóan elküld fogat mosni (már kezdenek elkopni a fogaim). Igazából ezt érzem az egész módszer hátrányának. Kellemetlen. Összességében nagyon nehéz volt, mert imádok enni, de kibírtam és megérte. Eltelt a két hét, mínusz 4 kiló. Nem is rossz. Sőt, látható is a változás.”

Férfi tesztelőnk: Nagy Ádám

Amitől meg szeretne szabadulni: 14 kg
Amennyit sikerült leadni: 6,4 kg
Ami tetszett: Jobban érzem magam a bőrömben.
Ami a legnehezebb volt: Az esték. Valahogy mindig a nap végén éreztem, hogy szükségem van az ízekre.

„Mérlegeltem, átolvastam ától cettig a tájékoztatót, és elhatároztam, adok egy esélyt, ha már minden tapasztalat pozitív volt körülöttem, akkor miért ne? Elvégre, ha nem adok le egy dekát sem, akkor is kipipálva egy próbálkozás. Így kezdtem neki a 14 napnak, ami során kötött étrenddel és semmi mozgással ígértek 4-8 kilós fogyást!
Az első napon egy gyomortisztító vizet kellett meginnom, amelynek köszönhetően „WC foglalás” következett bő egy órát követően. Nagyjából 3-4 óra alatt lezajlott. Nem volt vészes, de arra ügyeltem, hogy eközben is intenzíven igyak. Majd elkészítettem az első adag ebédemet. Kakaós ízzel kezdtem, és elkezdődött a megtartóztatás. Finom volt az íze, kicsit a szójás italokra emlékeztetett. Semmi extra éhséget nem éreztem, egész nap fitt voltam. A következő napokban betartottam az étrendet, amely mellé napi 5 liter vizet ittam. Nem jelentett semmi megerőltetést a sok folyadék elfogyasztása. Egyszerűen a szervezetem kívánta a vizet. Érdekes érzés volt a szomjúság: a nyelvem legvégén éreztem a szárazságot, és volt, hogy fél liter víz után szűnt meg. De nagyon jól esett. Az esték viszont kicsit gonoszak voltak. Valahogy mindig a nap végén éreztem, hogy szükségem van az ízekre. Fizikálisan nem éreztem szükségét, de a tudat. Az esték egy része az ízek fantáziálásáról szólt. Eljött az első hét vége, amikor is megkoronáztam a fogyókúrámat egy családi ebéddel. Fánk, gulyásleves, isteni illatok! De nem jelentett problémát a saját turmixom fogyasztása. Fontos, hogy a többiek is partnerek legyenek, és ne folyton arról beszéljenek, neked milyen rossz lehet, ugyan, egyél már egy kicsit ebből, abból! Az első mérlegelés: 89,3 kg-ról 87,3 kg a mérlegen! Egy hét, mínusz két kiló! Már érezhető az eredmény. Én magamon nem vettem észre, a többiek azt mondták, az arcom vékonyabb lett. A második héten már én is láttam magamon, bizony évekkel ezelőtti külsőt kezdek ölteni. Kicsit jobban is érzem magam a bőrömben. Naponta mérlegelek, és minden nap kevesebbet mutat a műszer. Közel fél kilóktól szabadulok meg naponta. Az utolsó napokban már mentálisan untam rá a monotonná váló étkezésre, de eközben egyszer sem éreztem sem fejfájást, sem gyengeséget a megváltozott táplálkozásomnak köszönhetően. VÉGE!! És a mérleg 82,9 kg-ot mutat! 6,4 kilós fogyás! 14 napnak ez lett az eredménye.”

Egy esélyt kapott a IdealBody®, és bizonyított. Az eredmények magukért beszélnek. Összesen 10,4 kg-tól sikerült megszabadulnia két teszterünknek 2 hét alatt. Már nincs feszülő nadrág, csak két boldogabb ember.”

A teljes cikk itt olvasható: www.marmalade.hu

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség