Sikertörténetek

Karcsú alak nagymamaként? Lehetséges!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Andrea akkor ébredt rá, hogy változtatnia kell az életmódján, amikor megszületett az első unokája. A világ életében karcsú asszonyra a rengeteg ülőmunka miatt felszaladtak a kilók, és ez az állóképességére is rányomta a bélyegét.

Az IdealBody®-val játszi könnyedséggel szabadult meg 12 kilótól, ráadásul nemcsak vékonyabb lett, hanem megtanulta a helyes táplálkozás alapelveit is, amiket a diéta befejeztével is rendszeresen alkalmaz. Íme az ő története:

Mindig 60 kiló alatt volt a súlyom, de kb. 5-6 éve rohamosan hízni kezdtem, mígnem elértem a 76 kilót. Irodában dolgozom, számítógép előtt, a munkám mellet sokszor nem is volt időm enni, sőt még inni sem ittam eleget. Persze, ha hazaértem, egyből azt néztem, hogy mit ehetnék és nagy lakomát csaptam. Lassan eljutottam odáig, hogy már nem fértem bele a ruháimba, és a mozgás is nehezemre esett. Majd megszületett az első unokám, és amikor a játszószőnyegről alig bírtam felállni, betelt a pohár.

Az interneten találkoztam először az IdealBody®-val és elkezdtem utánaolvasni. Azt gondoltam, hogy kipróbálom a 14 napos diétát, de ha az sem indítja el a fogyásomat, akkor feladom. Viszont ha elindul a súlycsökkenés, akkor addig csinálom, amíg le nem megy az áhított súlyfelesleg. A 14 napos kúrával a kitűzött célom 5 kg volt és csodák csodájára, sikerült. Majd kiugrottam a bőrömből örömömben! Nem esett nehezemre végigcsinálni, ugyanakkor a rágás néha hiányzott. Nem vagyok édesszájú, ezért az édes turmixok eltelítettek, de a diéta egyik állandó eleme, a sós zöldséglé mindig nagyon jól esett. Figyeltem a folyamatos folyadékbevitelre is: napi 2-3 liter citromos vizet ittam.

IdealBody®

Ezután kitűztem még 5 kg mínuszt és alig vártam, hogy leteljen a diéta részeként kötelezően előírt két hét pihenő. A második szakaszt már játszi könnyedséggel csináltam végig. A centik csak úgy mentek össze, napról napra! Mára 64 kg a súlyom és nagyon elégedett vagyok. Persze minden nap tornáztam itthon kb. 20 percet, ami legfőképp comb-, fenék- és hasizom-erősítés volt, ezt azóta is naponta csinálom. A program alatt megtanultam, hogyan kell helyesen étkezni, mit, mikor, és mennyit ehetek.

Elhatároztam, hogy az életmódváltást a diéta befejezte után is tovább folytatom. Természetesen mindenki megkérdezte, hogyan csináltam, én pedig büszkén osztottam meg a tapasztalataimat az IdealBody®-val kapcsolatban. Már van a rokonságban is, aki eredményesen végigcsinálta a 14 napos diétát és folytatni fogja a 30 napossal. Köszönöm a sok segítséget és a biztatást a diéta alatt!

Eredményeim centiben:

derék: 93 cm » 76 cm
comb: 65 cm » 58 cm
csípő: 110 cm » 99 cm

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség