A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Kati is kipróbálta a IdealBody®-t

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A dohányzásról leszokással 13 kg-ot híztam, ez elviselhetetlen volt számomra. De most már nem szorít a ruha, rendesen fel tudom venni a zoknimat és a cipőmet.

Most próbáltam ki először az IdealBody®-t, eddig mindenféle fogyókúrát végigcsináltam már, de nem volt látványos és tartós az eredmény még intenzív mozgással sem.

A dohányzásról leszokással 13 kg-ot híztam, ez elviselhetetlen számomra.

Az IdealBody®-val a 11 napon tartok, és lement rólam 5,5 kg „háj”, és 6 cm a derékbőségemből. Már nem szorít a ruha, fel tudom venni a zoknimat és a cipőmet rendesen. Nagyon örülök, és folytatom az előírások szerint. Még 8 kg!

Kati

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm