Sikertörténetek

Kati is kipróbálta a IdealBody®-t

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A dohányzásról leszokással 13 kg-ot híztam, ez elviselhetetlen volt számomra. De most már nem szorít a ruha, rendesen fel tudom venni a zoknimat és a cipőmet.

Most próbáltam ki először az IdealBody®-t, eddig mindenféle fogyókúrát végigcsináltam már, de nem volt látványos és tartós az eredmény még intenzív mozgással sem.

A dohányzásról leszokással 13 kg-ot híztam, ez elviselhetetlen számomra.

Az IdealBody®-val a 11 napon tartok, és lement rólam 5,5 kg „háj”, és 6 cm a derékbőségemből. Már nem szorít a ruha, fel tudom venni a zoknimat és a cipőmet rendesen. Nagyon örülök, és folytatom az előírások szerint. Még 8 kg!

Kati

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség