Sikertörténetek

Láttam Édesanyám sikerét és én is belevágtam

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Majdnem 40 kilóval könnyebben Kriszta élete első félmaratonjára készül, és mindenkinek csak annyit üzen: vágj bele, megéri!

Soha nem voltam sovány

Négy gyermekem van és soha nem voltam sovány, már a gyerekek előtt is mindig telt alkalom volt. Ezt csak tetézte a gyermekek  szülése, a  rohanó mindennapok és a borzasztóan rossz étrend.

Gyermekeim viszont már felnőttek és elkezdtem nagyon rosszul érezni magam. Amit a tükörben láttam sajnos egyáltalán nem tetszett. Nem tudtam úgy mozogni, sportolni, ahogy szerettem volna, mindig a kifogásokat kerestem.

Ezt elégeltem meg, amikor láttam, hogy Édesanyámnak is sikerül az IdealBody-val a fogyás. 75évesen! #gratulalokanya

Majdnem -40 kilónál járok

Édesanyám példáját követve én is elkezdtem a diétát és működött! Anya nagyon sokat segített a diéta alatt, végig támogatott, ami folyamatosan erőt adott.

30 napos diétával kezdtem a fogyókúrát, és folyamatosan váltottam az ízvilàgot, így nem untam rá a turmixokra.

Gondoltam ha sikerül ez a 30 nap, folytattom, és a cél a -20kg! Ehhez képest jelenleg így állok:

  • 120kg kezdtem. (Hú hát igen...)
  • 15 hónapnál tartok.
  • Most 82kg vagyok.

Még 2 kg a 40 kg-hoz. A fogyás mellett elkezdtem aktívan sportolni is, és persze cél itt is van. Rendszeresen futok ( eddig álmodni se mertem volna), hamarosan pedig irány a félmaraton!

A sok leadott kilónak és a visszajelzéseknek hála, jobb a közérzetem is. Sokan észrevették a változást.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele, mert megéri. Sok sikert és Boldog számokat kívánok centiben és a mérlegen mindenkinek!

#köszönöm.

Kriszta

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség