Sikertörténetek

Krisztina már 16 kilóval könnyebb

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Krisztinát ismerősein látott és tapasztalt változások erősítették meg abban, hogy elkezdje az IdealBody®®-t. Az egészsége megtartása mellett 16 kilótól szabadult.

Sziasztok!

Az én sikertörténetem az alábbi!IdealBody®

Tavaly ősszel (2010. szeptember) próbáltam ki az IdealBody®® intenzív programját. 90 kg-ról indultam és szeptember második felében a 2 hetes kúra során 6 kg-tól, majd kicsit később október második felében az újabb 2 hetes kúra alkalmával 5 kg-tól szabadultam meg.

Fantasztikusan jól éreztem magam a bőrömben. Elmondhatom, hogy a kúra alatt nem éreztem magam éhesnek, kizárólag a rágás hiányzott, illetve hát a különböző ízek…

A fogyókúra megkezdése előtt 2-3 ismerősömmel beszéltem, akik szintén végigcsináltak egy-egy kúrát és a náluk látott és tapasztalt változások erősítettek meg abban, hogy ez a diéta tutira bejöhet.

Nagyon jó ebben a diétában, hogy valóban annyira összeszűkült a gyomrom, hogy a kúra befejezése után az addig megevett ételeknek csak a felét tudtam megenni. Ez természetesen hozzájárult, ahhoz, hogy meg tudtam tartani (a mai napig) a kúrák során elért testsúlyomat.

IdealBody®

 

Tulajdonképpen 90 kg-ról indultam és a kúra során veszítettem 11 kg-ot, majd ezt követően még 5 kg-ot, így 74 kg már a testsúlyom.

Mellékelek nektek 2 db fényképet, melyek megtekintése során kiderül, melyik készült a kúra előtt és melyik utána…

Köszönöm szépen, hogy az IdealBody®-val® végre találtam olyan fogyókúrás lehetőséget, mely az egészségem megtartása mellett is sikeres volt.

Üdvözlettel:
M. G. Krisztina

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség