A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Niki 2 gyermek után újra formában

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Többször is próbáltam második gyermekem után rajtam maradt kilóktól megszabadulni, de elmaradt a látható eredmény, így én is feladtam. De jött az IdealBody®® és segített!

A Femina Fogyj velünk! versenyére beküldött képem a tavalyi nyaraláson készült, olyan vagyok rajta, mintha terhes lennék, pedig nem voltam. Próbáltam munka mellett tornázni, kevesebbet enni, fehércukorról átálltam nádcukorra, szénsavas üdítőket nem iszok, nem dohányzom és alkoholt sem fogyasztok, de nem volt jelentős változás. Két gyermek mellett, túlórákkal teli munkahellyel nem igazán tudtam ennél többet tenni.


IdealBody®® segített..

Mikor megláttam az IdealBody®® hirdetését, az motivált, hogy nincs veszteni valóm, jelentkeztem. Már épp meg akartam rendelni a kedvezményes csomagot, amikor felhívtak, hogy bekerültem. Hát, napokig nem hittem el..

IdealBody®

Nagyon féltem a diétától, főleg az intenzív részétől, de annyira nem volt nehéz, mint, amit én gondoltam. Ami nekem hiányzott, a hús. Így mikor ehettem már szilárad ételt is, ezt bepótoltam. Viszont már az első héten látványos volt az eredmény, mind cm-ben, mind kg-ban, és ez volt a legmotiválóbb.

Ami számomra a legnagyobb eredmény volt, hogy újra beleférek abba a farmeromba, amit még 2003-ban vettem, és csak pakolgattam, hátha egyszer..most ez eljött.
Majdnem 70 kg-ról indultam, 66.1 kg-mal zártam.
Folytatom a diétát, persze, lazítottam, de jobban figyelek az étkezésekre és a vásárlásokra, és még ebben a hónapban tervezek egy intenzív két hetet újra, mert még legalább három kilótól szeretnék megszabadulni.

Niki  fogyása számokban:
 
  • - 3,8 kg súlycsökkenés
  • - 5 cm csípő körfogat csökkenés
  • - 8 cm derék körfogat csökkenés
  • - 2 cm mellkörfogat csökkenés
  • - 2 cm karkörfogat csökkenés
  • - 5 cm combtérfogat csökkenés
BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm