Sikertörténetek

Teljesen más ember lettem

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Móni olyan változást ért el, amelyet maga sem hitt volna: karcsú, egészségtudatos, sportos, önbizalomtól ragyogó nővé vált. Mindezt négy és fél hónap alatt!

Itt volt az ideje, hogy változtassak 

Sosem voltam egy karcsú alkat, de a terhességek, a külföldi utazásokkal járó munka és a rendszertelen életmód olyannyira megtették a magukét, hogy több mint 20 kilogrammnyi túlsúlyt cipeltem már magamon. Itt volt az ideje, hogy változtassak, és férjem, gyermekeim büszkék lehessenek rám, és a kirándulások, túrák során is lépést tarthassak velük. Mivel az első terhességem után számos, csak ideiglenes eredményeket hozó fogyókúrát követően az IdealBody® segített visszanyerni az alakomat, most sem kísérleteztem mással.

Könnyebben ment, mint gondoltam

Tavaly szeptember végén kezdtem el a programot, közel 85 kg-os testsúllyal. Az intenzív kúrával indítottam, ami azonnal látványos eredményt hozott. A mérleg napról napra kevesebbet mutatott, így átlendültem a nehézségeken, és kitartóan végigcsináltam. Ezután áttértem a 30 napos programra, amely már jóval könnyebb volt, és átlag heti egy kilót fogytam. Bár a diéta előtt nem voltam biztos benne, hogy lesz-e elég kitartásom és tudom-e majd kontrollálni a kalóriabevitelt, végül minden könnyedén ment. Az IdealBody® shake valóban laktató, így nem voltam éhes, és sokat jelentett az IdealBody® csapattal való folyamatos konzultáció, főleg egy-egy stagnáló időszakban, amikor mindig jó tanácsokkal segítettek, amelyek rendre be is váltak.

Kis befektetés, hatalmas nyereség

Az intenzív 14 napos kúra után három 30 napos programmal 85 kg-ról 64 kg-ra fogytam – és minden megváltozott!

Az, hogy normál a testalkatom, könnyen mozgok, bármilyen ruhát felvehetek és vehetek és büszke rám a családom, mindent megér!

A viszonylag csekély "szenvedés" aránytalanul kevés volt ahhoz képest, amennyit nyertem a diéta eredményével - mintha teljesen kicseréltek volna, nemcsak alkatilag, hanem belül is - nőtt az önbizalmam, jó a kedvem, örömmel nézek a tükörbe.

Teljesen megváltoztam

Mint minden fogyókúrázó, én is csodát vártam, azt, hogy az évek során lassan, alattomosan felkúszó kilók pillanatok alatt "leolvadnak". Bizonyos értelemben én mégis megkaptam, mert kisebbfajta csoda, hogy a 8 év alatt felszedett feleslegtől ilyen rövid idő alatt sikerült szenvedés nélkül megszabadulnom!

IdealBody®

Az eredményei számokban:

Testsúly: 85 kg → 64 kg
Derékbőség: 99,5 cm → 78,5 cm
Csípő: 118 cm → 100,5 cm
Comb: 63 cm → 55 cm

Az ő sikertörténete is érdekelhet:

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség