A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Tudomány

90 napos LIFE CHANGER diéta

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ha hosszú távban gondolkozol, és szeretnél tudatosabban, energikusabban, és fittebben élni.

IdealBody®Ez a tökéletes program számodra,

  • ha elhatároztad, hogy nyárra bomba formába hozod magad! 90 nap elég idő ahhoz, hogy látványos változást érj el, de nem elég idő ahhoz, hogy késlekedj!
  • ha életmódot szeretnél váltani: 90 nap elég idő arra, hogy változtass berögzött (étkezési) szokásaidon, és újakat alakíts ki és azokat rögzítsd is.

Ha hosszú távban gondolkozol, és szeretnél tudatosabban, energikusabban, és fittebben élni, vedd igénybe személyre szabott tanácsadásunkat is! Ennek keretében mélyebben elemezzük a táplálkozási szokásaidat, feltérképezzük és definiáljuk az elhízáshoz vezető étkezési szokásaidat, segítünk egy komplett diétás étrend – valamint egy hosszú távon is egészségesebb étkezési rend és életmód kialakításában. Erről itt tudhatsz meg többet.

  

90 napos diéta 40 felett: Ha elmúltál 40 éves, ne aggódj, hiszen a kilencven napos diéta ugyanúgy megfelel neked, mint bárki másnak! Ha viszont 40 kg vagy annál több súlyfelesleged van, akkor válaszd a 40 kg PLUSZ Duci diétát!

De kezdjük az elején!

A bikinibiztos alakot három 30 napos diéta segítségével érhetjük el!

A diéta alatt az egészséges súlycsökkentés érdekében meghatározott rendszert kell követned, a IdealBody® turmixpor adagolását pontosan be kell tartanod (erről lentebb írunk)! Rendszeresen fogsz étkezni - a turmixital tápanyag összetételénél fogva ételnek számít(!) - így nem fogsz éhezni!

A 90 napos diéta leírása, menete

A program során 3, 4 vagy 5 étkezés kialakítását javasoljuk, testmagasságtól függően, az alábbiak szerint:

90 napos diéta leírása

1. szakasz (1-2-3. nap)

IdealBody®A 90 napos diéta első 3 napjában a szervezetet megszabadítjuk a méreganyagoktól, lelkileg és fizikailag is átállunk, ráhangolódunk a fogyókúrára. Bár szigorúnak tűnik, hidd el, jól fog esni a szervezetednek ez a néhány napos salaktalanítás.

HOGYAN? A reggelit, ebédet, vacsorát (szükség szerint az uzsonnát is) helyettesítsd 1 adagIdealBody® turmixitallal.

2. szakasz (4-17. nap)

diéta 40 felettA diéta könnyen betartható, nem igényel komoly életmódváltást, a plusz kilók mégis napról napra fogynak. Ebben a szakaszban a cél, hogy folyamatosan haladjunk a kitűzött álomsúly felé. A szervezeted feltöltődik vitaminokkal, de a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban van.

HOGYAN? A reggelit, vacsorát (szükség szerint az uzsonnát is) helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal. Ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag,  és szénhidrátszegény ételt fogyassz.

3. szakasz (18-30. nap)