BLOG

A tükröd, tükröd megmondja szépen, nőknek-férfiaknak egységesen

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Te vagy a legszebb a vidéken! Jó lesz megszokni. Miért?

Mert amikor lefogytál és karcsún, vékonyan mész ruhát vásárolni, újra ki kell alakítsd a szemmértéked. Eddig ugyanis, ahogy kivetted a ruhákat a sorból, könnyű szerrel megállapíthattad, hogy elég bővek-e ahhoz, hogy jó eséllyel kényelmesek lesznek Rád, miközben ki is csinosítanak. Mostantól azonban jobb, ha újra elraktározod elmédben az újdonsült méreteidet, különben igen gyakran kell fordulj a próbafülkéből.. A vágyott alakod, nehogy frusztráló meglepetéseket tartogasson! Készülj fel magadból!

Nem a méret a lényeg? Dehogynem!

Különösen, ha a túlzsúfolt metrón könyvvel a kezedben leülnél és látszólag csak egy kis hely maradt szabadon az utasok között. Ülj csak le! Hidd el, beférsz simán, még ha korábban nem is így volt!

Biztos nem utánad néznek az utcán. Ááááá, nem.

IdealBody®Dehogynem! És ne is érezd magad kínosan emiatt! Tanulj meg szépnek lenni, hiszen megküzdöttél érte! Sétálj otthon le-föl az előszobában!  Gyakorolj! Nincs mit cikinek érezned, hiszen új testtartást, könnyedebb mozgáskultúrát, gesztikulációkat kell elsajátítanod. Az új alak egy megújult kisugárzással rendelkező személyiséggel jár.

Férfiaknak plusz egy felkészítés: Rád mosolyognak a nők a villamoson?

Persze, hiszen nem egy önmagába roskadó, dundi fickó vagy, akinek mindig félig kilóg a pogácsa a szájából, hanem egy daliás testalkatú férfi, aki komoly eredményt tett le az asztalra. Töltsön el ez büszkeséggel és alakítsd ki magadban az egészséges önbizalmat. Van miért! ;)

Nőknek plusz egy felkészítés: A humorérzék kincset ér, de nem kell káromkodni hozzá!

Vékony vagy, karcsú és nőies! Tehát furcsán veszi ki magát, ha horkantasz nevetés közben, vagy harsány beszólásokkal veregeted hátba a kollégáidat. Lássuk be, Melissa Mccarthy stílusa erősen egyfajta kompenzációból adódik, és ezt nagyon jól csinálja. Ellenben ha ugyanezt tolná Natalie Portman, kicsit elhűlnénk. Nem igaz? Nos, Te már az utóbbit képviseled, ezt jó ha tudatosítod magadban!

Most, hogy már felkészültél, milyen pozitív élmények várnak Rád, nincs más hátra, mint hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbb IdealBody® programodat!

IdealBody®IdealBody®IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség