A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Nem érem be kicsivel - Péter blogja, 10. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Múltak a hetek és minden egyes héttel egy-két kg-ot leadtam. A program szerint az utolsó két hét a stabilizálás szakasza. Így is volt.

A szervezetem teljes mértékig alkalmazkodott az új étrendemhez, elég volt csak a vacsorát egy turmixszal helyettesítenem, nem is kívántam nassolni.

Arra mindig ügyeltem, hogy sok folyadékot igyak. Ásványvizet és zöldséglevest. Jó párszor lusta voltam levest főzni, de nem lett ebből se gond, mert IdealBody® Sav-bázis tablettával helyettesítettem ezt. Ez egyébként a refluxomnak is jót tett. Vagyis egyébként nagyon sok savat termel a gyomrom, de a diétázás ideje alatt, főleg a tablettával ez is helyre jött.

Nemsokára véget is ért a 30 napos programom és 5 kg-al lettem kevesebb. Büszkén és lelkesen vágtam bele az újabb 30 napos diétába.

Nem is mondtam, hogy egy csomó embernek szokott fájni a feje mikor az első, méregtelenítő szakaszban van. Nagyon klassz megoldás erre az IdealBody® Antioxidáns szedése, ami csökkenti a káros hatást keltő szabadgyököket, erősíti az immunrendszert és többek közt a fáradtság leküzdésében is segít. Ez tuti így van, de nekem ezt csak szakszerűen elmondták. Szerencsére nem is kellett kipróbáljam, mert nem fájt a fejem. Szerintem eléggé hozzászoktam a legrosszabbhoz is korábban, így a jóhoz már könnyen ment.

De a legjobbat még el se árultam!

Következő részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm