BLOG

BLOG 1 milliárd felett az elhízott emberek száma -  ma van az Elhízás Világnapja 1 milliárd felett az elhízott emberek száma - ma van az Elhízás Világnapja 1 milliárd felett az elhízott emberek száma -  ma van az Elhízás Világnapja

A történelemben most először fordul elő, hogy több túlsúlyos ember él a világon, mint alultáplált, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy ez a tendencia változni fog. Pedig az elhízásnak súlyos egészségügyi kockázatai vannak - erre hívja fel a figyelmet az Elhízás Világnapja, amit minden évben október 11-én „ünneplünk”.

#táplálkozás #egészség
BLOG A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család

„Nem ízlik? Pedig a kedvencedet főztem!” – ha ez után a mondat után te is bűntudatosan elfogadod a repetát, akkor pár dologról beszélnünk kell.

#életmód
BLOG A családod támogat vagy torpedóz? A családod támogat vagy torpedóz? A családod támogat vagy torpedóz?

A diétánk, életmódváltásunk során fontos lenne a családunk támogatása, de mi van, ha éppen ellenkezően reagálnak?

#lelki ügyek
BLOG Halld a szív szavát Halld a szív szavát Halld a szív szavát

Az egészséges életmód nagyköveteiként igyekszünk felhívni a figyelmet minden kockázati tényezőre és egyben minden lehetőségre a jobb közérzet és egészségesebb élet irányában.

#egészség #energiaital #fehérjediéta #stressz #szívérrendszer #cukorbetegség
BLOG Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol?

Reggeltől estig meg sem állsz? Az egész napod be van táblázva? Sokat vagy úton? Van egy rossz hírünk számodra! De persze tudjuk a megoldást is.

#életmód
BLOG 3 egyszerű eszköz a boldogságért 3 egyszerű eszköz a boldogságért 3 egyszerű eszköz a boldogságért

[PSZICHÉ] Használd ki az életmódváltásban rejlő szinergiákat! Hogy melyek ezek, most megtudhatod! Ezzel a 3 egyszerű tippel sokkal boldogabb lehetsz! Márpedig abból sosem lehet elég, nem igaz?

#lelki ügyek #életmódváltás #tippek
BLOG Ne tartozz ebbe a halmazba! Ne tartozz ebbe a halmazba! Ne tartozz ebbe a halmazba!

A világon a legnagyobb anyagcsere-betegség a cukorbetegség.

#egészség
BLOG 3+1 ok, amiért elbukhat a diétád 3+1 ok, amiért elbukhat a diétád 3+1 ok, amiért elbukhat a diétád

A sikertelen diéta hátterében számos dolog állhat. Ismerd meg a 3+1 leggyakoribbat, és cselezd ki őket, hogy elérhesd az ideális testsúlyod, az álomalakot!

#diéta #lelki ügyek #buktatók
BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
BLOG Mit együnk, mit igyunk sportolás után? Mit együnk, mit igyunk sportolás után? Mit együnk, mit igyunk sportolás után?

Sokan úgy gondolják, hogy ha edzés után esznek, akkor hiába dolgoztak. Pedig ez súlyos tévedés! Az edzés, a különböző intenzitással végzett testmozgás hasznos, ám egyben megerőltető is a szervezetnek. 

#sport
BLOG Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy

"Ez a turmix, segít a fogyásban, de edzés után és vacsorahelyettesítőnek is jó megoldás" árulja el Ada, a Music FM népszerű műsorvezetője, aki most megosztja velünk bomba alakjának titkát.

#életmód
BLOG A tükröd, tükröd megmondja szépen, nőknek-férfiaknak egységesen A tükröd, tükröd megmondja szépen, nőknek-férfiaknak egységesen A tükröd, tükröd megmondja szépen, nőknek-férfiaknak egységesen

Te vagy a legszebb a vidéken! Jó lesz megszokni. Miért?

#lelki ügyek #álomalak

Vágj bele a programunkba kedvezményes csomagokkal:

Próba csomag

2 turmix, Antioxidáns, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod a mennyeien finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát, ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos étrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az  IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

26 860 Ft helyett21 350 Ft

Törlés

Komplex Próba csomag

2 turmix, kollagén, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod az ínycsiklandóan finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát és egy választott kollagén komplexet: A Collagen Cocktail folyékony szépségápolási étrend-kiegészítője 9600 mg hidrolizált kollagént, tartalmaz, hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsítva. Az IdealBody® kollagén italpor szintén több mint 9000 mg hidrolizált kollagént, hialuronsavat, acai- és csipkebogyó kivonatot, hozzáadott vitaminokat tartalmaz.

Ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos mintaétrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

32 369 Ft helyett26 850 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!