A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
1 db citrom
4 ek olívaolaj
2 ek mustár
10 db zsályalevél
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 tk egész fekete bors
Keverjük össze a citrom lereszelt héját és kifacsart levét az olívaolajjal, a mustárral, a zsályalevelekkel, a megtisztított, finomra vágott vörös- és a meghámozott, átnyomott fokhagymával, továbbá a durvára tört borssal. Pácoljuk a keverékben a halat vagy a zöldségeket 20-30 percig.
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés