A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát. Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, koplalás nélkül!
2 dl sovány natúr joghurt
1 dl tej (1,5%-os)
2 dl víz
200 g leszemezett piros ribizli
2 fürt fürtös piros ribizli
2 db mentalevél
édesítőszer (pl. eritriol, Stevia)
A joghurtot, a vizet, a tejet és a nyírfacukrot összekeverjük, hozzáadjuk a leszemezett piros ribizlit, apróra vágott mentaleveleket. Turmixba téve 3-4 perc alatt alaposan összeturmixoljuk. Poharakba vagy levesescsészékbe osztjuk, majd a megmosott, fürtös piros ribizlikkel díszítjük. Különleges ízvilágú levest kapunk. Akár vastagabb szívószállal is fogyaszthatjuk.
200 g pulykamell filé
500 g főzőtök
40 g barna rizs
50 g vöröshagyma
1/2 ek repceolaj
75 ml tejföl (12 %-os)
pirospaprika
só
bors
Serpenyőben olajon átfuttatjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a darált pulykacombot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kevés pirospaprikát adunk hozzá és kevés vizet aláöntve pároljuk át. A rizst előfőzzük, majd a tökből mosást és tisztítást követően vékony szeleteket vágunk. Egy hőálló edényt kevés olajjal kikenünk, majd az alját beborítjuk a tökszeletek egy részével, ezután a rizst, majd a darált húst rétegezzük rá, végül a tetejére a megmaradt tökszeleteket fektetjük és megkenjük tejföllel. Sütőben addig sütjük, míg kicsit megpirul a teteje.
Egy adag 476,1 kcal (ebből 31,7 g fehérje; 15,6 g zsír; 49,7 g szénhidrát; 12,4 g élelmi rost
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés