A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
Mutatjuk a diétás marhahús receptek királynőjét. El sem hinnéd, hogy mennyit számít egy kis mustár: így lesz a hétköznapi marhahúsból ötcsillagos ebéd.
300 g marhahús (hátszín szelet)
40 g mustár
4 teáskanál
napraforgóolaj
500 g sárgarépa
20 g light margarin
őrölt feketebors, petrezselyemlevél, só ízlés szerint
A marhaszeletet enyhén klopfoljuk ki, majd ízlés szerint szórjuk meg borssal. Kenjük be alaposan a mustárral, locsoljunk rá kevés olajat, tekerjük folpackba és tegyük egy napra hűtőbe. Sütés előtt sózzuk meg a szelet mindkét oldalát, hevítsünk serpenyőben olajat és süssük pirosra. Ha kész, fedjük le fedővel pár percre tálalás előtt.
A sárgarépát mossuk meg és tisztítsuk meg, majd karikázzuk fel. Serpenyőben pároljuk puhára margarinon és ízesítsük sóval, borssal.
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés