A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
Ezt az omlós csirkecobot ízlés szerint fűszerezheted, puhasáságnak titka a sütés módjában rejlik.
2 db közepes csirkecomb
90 g barna rizs
fűszerek ízlés szerint vagy sülthús fűszerkeverék
só
kevés olaj
1 adag céklasaláta
A combokat mosd meg és szükség esetén tisztítsd meg. Önts egy kevés olajat a seprenyőbe, miután átforrósodott, helyezd rá a combokat, és szórd meg a fűszerekkel. Oldalanként 5-5 percig süsd aranybarnára, majd önts alá egy deci vizet és kis lángon párold további 15-20 percig. Ezalatt készítsd el a rizset is, így mire átsül a hús, már ehettek is.
Fontos: A húst kevés olaj, só és sok friss/szárított fűszer felhasználásával készítsük.
Tipp: amennyiben boltban vásárolunk savanyúságot, válasszuk az édesítőszerrel készült változatot!
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés