BLOG

BLOG Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan! Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan! Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan!

Egy diéta betartása macerás lehet a kalóriaszámolgatással, a férfiak viszont szeretik az egyszerű megoldásokat. Fogyókúra férfiaknak: tippek, trükkök, tudnivalók, amikkel akár sport nélkül is lefogyhatnak.

#Igényes férfi #egészség #sport #álomalak
BLOG Lapos has diéta, étrend és edzésterv Lapos has diéta, étrend és edzésterv Lapos has diéta, étrend és edzésterv

Mi a lapos has titka és hogyan érhető el? Mi a leggyorsabb és a legjobb megoldás? Fogyókúrától az edzésig megmutatjuk!

#sport #álomalak
BLOG Otthoni edzés és edzésterv kezdőknek Otthoni edzés és edzésterv kezdőknek Otthoni edzés és edzésterv kezdőknek

Az otthoni edzésnek rengeteg előnye van, amelyek közül az egyik legfontosabb, hogy saját testsúlyos edzést is végezhetünk - mindenünk meglesz hozzá!

#sport #álomalak
BLOG Fogyás gyorsan: 5+1 hatékony tipp az ideális testkép eléréséhez Fogyás gyorsan: 5+1 hatékony tipp az ideális testkép eléréséhez Fogyás gyorsan: 5+1 hatékony tipp az ideális testkép eléréséhez

A fogyásról bár érdemes hosszú távon gondolkodni – néha szükség lehet egy gyors fogyókúrára. De pontosan hogyan érdemes belekezdeni? Létezik egyáltalán olyan, hogy gyors fogyás? Buktatók és jó tanácsok.

#táplálkozás #életmód #sport
BLOG Legjobb kezdő és haladó edzésterv férfiaknak Legjobb kezdő és haladó edzésterv férfiaknak Legjobb kezdő és haladó edzésterv férfiaknak

Vannak olyan gyakorlatok, amelyeket a férfiak különösen szeretnek. És vannak azok, amik valóban működnek! Tudd meg, melyek ezek.

#sport
BLOG Mozgás babával – Így lehetsz pici baba mellett is fitt! Mozgás babával – Így lehetsz pici baba mellett is fitt! Mozgás babával – Így lehetsz pici baba mellett is fitt!

Nem lehetetlen pici baba mellett egészségesnek, fittnek, csinosnak lenni. Persze, tudjuk, nehéz kivitelezni, hogy eljussunk egyedül futni, vagy az edzőterembe, ezért most olyan tippeket adunk, amelyekkel a mozgás babával együtt kivitelezhető.

#sport
BLOG Edzésterv nőknek az ideális alak eléréséhez Edzésterv nőknek az ideális alak eléréséhez Edzésterv nőknek az ideális alak eléréséhez

A kívánt alak eléréséhez 2 dologra van leginkább szükség: helyes táplálkozásra, illetve egy jól működő, kipróbált, kifejezetten nőknek szóló edzéstervre!

#sport #álomalak
BLOG Kockahas rövid idő alatt? Nem lehetetlen! Kockahas rövid idő alatt? Nem lehetetlen! Kockahas rövid idő alatt? Nem lehetetlen!

Bár a kiinduló állapottól függ leginkább, hogy mikorra lehet ténylegesen kockás hasad, ha igazán elszánt vagy és tényleg mindent megtennél azért, hogy mielőbb olyan kockáid legyenek, mint Jason Stathamnek, akkor az a jó hírünk, hogy igen, a kockahas rövid idő alatt is egy reális, elérhető álom. 

#sport

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!