Újdonságok

Megújultunk

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Új év, új külső, új diétás programok... minden, amit a megújult IdealBody®-ról tudnod kell!

15 év után úgy éreztünk, diétázóink után végre mi is új ruhában szeretnénk tündökölni. A megújulás új csomagolás és új weboldalt is jelet - ezt láthatod itt és a boltok polcain is. 

A turmixok  jól bevált összetétele nem változott, minden már területes viszont számos újdonsággal taálkozhatsz. 

A weboldal  az új külső mellett új funkciókkal is jelentkezik: megújult a webshop, VIP rendszert vezetünk be, sőt a programok terén is készülünk pár újdonsággal.

Az eddigiek mellett új fogyókúrás programok közül is választhatnak a diétázók, amik még jobban igazodnak az egyéni élethelyzethez. Természetesen megmaradt a már jól ismert csak turmix-étkezésekből álló 14 napos diéta, és az ebéddel kombinált 30 napos diéta is, ám mostantól külön nekik fejlesztett tanácsokat és diétás programot kapnak a szülés utáni feleslegtől megszabadulni vágyó anyukák; az igényes, önmagukra adó férfiak; az egész nap pörgő, szuperelfoglalt diétázók; a változókorba lépett hölgyek; a sportos, ám mégis súlyfelesleggel küzdő férfiak és nők, illetve azok a modern nők is, akiknek fontos, hogy a mindenmentes étrendjükbe a diétájuk is illeszkedjen.

Megújultunk!

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

BANÁN ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is az egzotikusan lágy BANÁN ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

9 190 Ft 18 Ft/g