A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Sikertörténetek Angyal Klára fantasztikus fogyása Angyal Klára fantasztikus fogyása Angyal Klára fantasztikus fogyása

Klára 6,3 kilótól szabadult meg a 4 hetes verseny alatt. Az étkezések között egyáltalán nem volt éhes, és boldog, hogy az IdealBody®® segítségével elindult a siker felé vezető úton.

#Anyuka
Sikertörténetek Együtt könnyebb! Együtt könnyebb! Együtt könnyebb!

Kilencen vettek részt az IdealBody® kéthetes Intenzív Programjában, amelyet egy csapatban, az IdealBody® Központ szakmai segítségével végezhettek el.

Sikertörténetek Veronika 20 kilóval könnyebb Veronika 20 kilóval könnyebb Veronika 20 kilóval könnyebb

„Fiatal fitt csinos anyuka szeretnék lenni és már egyre jobban és érzem azt, hogy boldog kiegyensúlyozott ember vagyok. Ahogy a testem változott én is úgy nyílok ki egyre jobban."

#Anyuka
Sikertörténetek Micsoda Nő! Micsoda Nő! Micsoda Nő!

Amikor a párommal megismerkedtem, 75 kg körül volt a „versenysúlyom”, azután jócskán elkényelmesedtem, és felszedtem még több mint tíz kilót.

#Modern nő
Sikertörténetek Fantasztikus eredmények! Fantasztikus eredmények! Fantasztikus eredmények!

A résztvevők hihetetlenül látványos eredményeket értek el a fogyókúraversenyen! A fantasztikus karcsú alakjuk mellé versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul.

Sikertörténetek Judit sikertörténete Judit sikertörténete Judit sikertörténete

Judit kiskora óta súlyproblémával küzdött, és sehogyan nem tudott lefogyni, mivel a nassolás az életének állandó része volt. "Hálás vagyok az IdealBody®-nak® és köszönöm a segítséget!"

#Modern nő
Sikertörténetek Ivett 23 kg-ot adott le a IdealBody®-val Ivett 23 kg-ot adott le a IdealBody®-val Ivett 23 kg-ot adott le a IdealBody®-val

Ivett több kúrát végig csinált az IdealBody®®-val és 23 kg-ot sikerült leadnia. "Azóta is bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel."

#Modern nő
Sikertörténetek Próbáljátok ki bátran! Próbáljátok ki bátran! Próbáljátok ki bátran!

Azt gondolom,nincs olyan nő a világon, aki meg lenne elégedve az alakjával, így szerintem bátran, hogy mind kipróbáltunk már különböző diétákat..

#Elfoglalt
Sikertörténetek Mariann: csak zsírból fogytam Mariann: csak zsírból fogytam Mariann: csak zsírból fogytam

Mariann fogyókúrás történetéből megtudhatjuk, hogy egy kétgyermekes anyuka is hatékonyan tud fogyni az IdealBody®®-val. Bár főz a családnak mégsem csábult el, mert a turmixitallal jóllakott volt a diéta alatt.

#Anyuka

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!