Tudomány

30 napos turmixdiéta

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A 30 napos diéta és fogyókúra programot kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánljuk, ami egy szünet nélkül ismételhető, hatékony diétaprogram. A 30 napos diétánkkal könnyedén, akár sport nélkül is, éhezéstől mentesen fogyhatsz!

30 napos diétaFogyj eredményesen akár sport nélkül is, 30 napos turmixdiéta programunkkal, melyet kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánlunk. A fogyókúra szünet nélkül ismételhető, könnyen bevezethető a mindennapokban, így súlyfeleslegedtől jókedvűen, egyszerűen, koplalásmentesen szabadulhatsz meg.  Az IdealBody® a 19 éve van a piacon, és módszerével többszázezer embernek segített már lefogyni! Tarts velünk! 

Miért hatékony az IdealBody? 

Az IdealBody® titka a speciális és minőségi fehérje bevitelben és az egyszerűségében rejlik. A minőségi fehérjék segítségével akár sport nélkül is rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására, az izom megtartása mellett! A 9 féle alapízben és évente megújuló ízekben kapható turmixitalban lévő többi tápanyag biztosítja, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt, így a fogyókúra során sem érzed úgy, hogy koplalsz vagy megvontál magadtól valamit. Turmixainkkal egy vagy több főétkezést kiválhatsz, mivel adagonként egy teljes értékű főétkezést helyettesíthetsz velük. 
A diéta alatt az egészséges súlycsökkentés érdekében meghatározott rendszert kell követned, az IdealBody® turmixpor adagolását pontosan be kell tartanod! Rendszeresen fogsz étkezni, mivel a turmixital tápanyag összetételénél fogva ételnek számít- így a hiedelmekkel ellentétben nem fogsz éhezni, szenvedni! 
 

30 napos fogyókúraA 30 napos diéta étrendje és menete   

Fogyókúra program: Mozgás és diéta 

Fogyókúra tanácsadás  

     

A 30 napos diéta étrendje és menete.

A fogyókúra program során 3, 4 vagy 5 étkezés kialakítását javasoljuk, testmagasságtól függően, az alábbiak szerint:

30 napos diéta étrend

Tehát, hány étkezést javaslunk naponta?

  • 180 cm felett: reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora (5 étkezés)
  • 165-180 cm között: reggeli-ebéd-uzsonna-vacsora (4 étkezés)
  • 165 cm alatt: reggeli-ebéd-vacsora (3 étkezés)

Ha túlzott teltségérzetet tapasztalsz, nyugodtan hagyd el az uzsonnát!
Tipp: Ha intenzíven sportolsz, igyál plusz fél-fél adag turmixot edzés előtt és után.
 

Az alábbi leírásban az egyszerűség kedvéért végig 3 étkezés szerepel, de ez ne tévesszen meg, a magasságodnak megfelelő számú étkezést alakíts ki magadnak a diéta alatt. 

Vágj bele a programunkba a Nyári diétás csomagunkkal:

Nyári diétás csomag

2 turmix, Sav-bázis tabletta

FONTOS!  A megnövekedett kereslet miatt, a Nyári diétás csomagot előre láthatóan június 24-én tudjuk átadni a futárszolgálatoknak!

Vedd könnyedén a nyár csábításait, de ne add fel az eddigi eredményeid! Őrizd meg a formádat a fagyik és grillezések áradatában az IdealBody® nyári csomagjával! Két IdealBody® étkezéshelyettesítő turmixot és egy Sav-bázis tablettát* készítettünk össze júniusi csomagajánlatunkba, amit 15% kedvezménnyel vehetsz meg!

* Tudtad, hogy a szervezet sav-bázis egyensúlya milyen sérülékeny, mennyire függ a külső tényezőktől, legfőképpen a táplálkozástól? Az elsavasodott szervezet - melyet helytelen, egyoldalú táplálkozás, mozgásszegény életmód és stressz idéz elő - nem úgy működik, ahogy kell, az elhízás és a fájó ízületek sokszor utalnak a megdőlt egyensúlyra. A tabletta fogyasztása nem csak a diéta alatt javasolt, nyugodtan beillesztheted a mindennapi rutinba.

21 370 Ft helyett18 150 Ft

Törlés

1. szakasz (1-2-3. nap)

egy hónapos fogyókúraA diéta program első 3 napjában a szervezetet megszabadítjuk a méreganyagoktól, lelkileg és fizikailag is átállunk, ráhangolódunk a fogyókúrára. Bár szigorúnak tűnik, hidd el, jól fog esni a szervezetednek ez a néhány napos salaktalanítás.

HOGYAN? Minden étkezést helyettesíts 1 adag IdealBody® turmixitallal. 

2. szakasz (4-17. nap)

komplett diétás étrendA diéta étrendje könnyen betartható, nem igényel komoly életmódváltást, a plusz kilók mégis napról napra fogynak. Ebben a szakaszban a cél, hogy folyamatosan haladjunk a kitűzött álomsúly felé. A szervezeted feltöltődik vitaminokkal, de a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban van.

HOGYAN? A reggelit, vacsorát (szükség szerint a tízórait, uzsonnát is*) helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal. Ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag,  és szénhidrátszegény ételt fogyassz. Ha változatosságra vágysz, az uzsonna lehet 300 kcal értékű étel is. 

3. szakasz (18-30. nap)