BLOG

BLOG A testalkattípusok szerepe a diétában és az öltözködésben A testalkattípusok szerepe a diétában és az öltözködésben A testalkattípusok szerepe a diétában és az öltözködésben

Bár mindannyian egyedi testalkattal rendelkezünk, bizonyos kritériumok alapján meg lehet különböztetni alapvető testalkattípusokat. Miben segíthet ez az információ? Mutatjuk!

#egészség #életmód #álomalak
BLOG A fogyás után megnyúlt bőr feszesítése A fogyás után megnyúlt bőr feszesítése A fogyás után megnyúlt bőr feszesítése

A fogyás után megnyúlt bőr minden diétázó rémálma. Hogyan előzzük meg a bajt, illetve miként kezelhetjük egy nagyobb súlyvesztés esetén? Természetes módszerek bőrfeszesítésre.
 

#egészség #álomalak
BLOG Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki! Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki! Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki!

Narancsbőr ellen számos módszer ismert, amelyek segíthetnek a bosszantó problémán. De mit használhatsz, ha belülről szeretnél változást elérni? Mutatjuk!

#egészség #életmód #álomalak
BLOG Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan! Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan! Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan!

Egy diéta betartása macerás lehet a kalóriaszámolgatással, a férfiak viszont szeretik az egyszerű megoldásokat. Fogyókúra férfiaknak: tippek, trükkök, tudnivalók, amikkel akár sport nélkül is lefogyhatnak.

#Igényes férfi #egészség #sport #álomalak
BLOG Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként

Nincs könnyű helyzete annak, aki kisgyermekes édesanyaként vág bele a fogyókúrába. Kevés idő jut önmagunkra, az állandó rohanás miatt sokszor csak bekapjuk, ami épp a kezünk ügyébe kerül, ráadásul a gyerekek maradéka is mindig anya tányérján köt ki. Szilvi sem volt ezzel másként, de egy évvel ezelőtt nagy döntést hozott. Ismerjétek meg, hogyan kezdődött Szilvi története.

#sikertörténet #életmód #álomalak
BLOG Mennyi kollagén kell naponta? Tippek a helyes adagolásért Mennyi kollagén kell naponta? Tippek a helyes adagolásért Mennyi kollagén kell naponta? Tippek a helyes adagolásért

A kollagén szervezetünk egyik legfontosabb építőköve, amiből az életkor előrehaladtával a szervezet egyre kevesebbet termel. Mennyi kollagén kell naponta?

#életmód #álomalak
BLOG Body positivity: mit kezdjünk a testpozitív hozzáállással? Body positivity: mit kezdjünk a testpozitív hozzáállással? Body positivity: mit kezdjünk a testpozitív hozzáállással?

A 21. században, amikor áradnak felénk a vizuális ingerek, talán még nehezebb magunkat leválasztani a társadalmi elvárásoktól, amelyek meghatározzák az eszményi külsőt.

#álomalak
BLOG Broca-index: az ideális testsúly meghatározása Broca-index: az ideális testsúly meghatározása Broca-index: az ideális testsúly meghatározása

Mennyit kellene mutatnia a mérlegnek? Sokan megszállottan keressük a választ erre a kérdésre, pedig az egészséges testtömeg minden ember számára más és más.

#egészség #álomalak

Vágj bele a programunkba kedvezményes csomagokkal:

Próba csomag

2 turmix, Antioxidáns, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod a mennyeien finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát, ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos étrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az  IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

26 860 Ft helyett21 350 Ft

Törlés

Komplex Próba csomag

2 turmix, kollagén, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod az ínycsiklandóan finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát és egy választott kollagén komplexet: A Collagen Cocktail folyékony szépségápolási étrend-kiegészítője 9600 mg hidrolizált kollagént, tartalmaz, hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsítva. Az IdealBody® kollagén italpor szintén több mint 9000 mg hidrolizált kollagént, hialuronsavat, acai- és csipkebogyó kivonatot, hozzáadott vitaminokat tartalmaz.

Ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos mintaétrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

32 369 Ft helyett26 850 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!