BLOG

BLOG Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki! Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki! Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki!

Narancsbőr ellen számos módszer ismert, amelyek segíthetnek a bosszantó problémán. De mit használhatsz, ha belülről szeretnél változást elérni? Mutatjuk!

#egészség #életmód #álomalak
BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
BLOG Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól

Ha az ember belevág a fogyókúrába, az sokszor nem csak az ő életére van hatással. A főzési szokásaink megváltozása például a velünk egy háztartásban élőkre is kihat. Szilvi ma azt meséli el, nála és a családjánál mi változott a gasztronómia területén.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként

Nincs könnyű helyzete annak, aki kisgyermekes édesanyaként vág bele a fogyókúrába. Kevés idő jut önmagunkra, az állandó rohanás miatt sokszor csak bekapjuk, ami épp a kezünk ügyébe kerül, ráadásul a gyerekek maradéka is mindig anya tányérján köt ki. Szilvi sem volt ezzel másként, de egy évvel ezelőtt nagy döntést hozott. Ismerjétek meg, hogyan kezdődött Szilvi története.

#sikertörténet #életmód #álomalak
BLOG Mennyi kollagén kell naponta? Tippek a helyes adagolásért Mennyi kollagén kell naponta? Tippek a helyes adagolásért Mennyi kollagén kell naponta? Tippek a helyes adagolásért

A kollagén szervezetünk egyik legfontosabb építőköve, amiből az életkor előrehaladtával a szervezet egyre kevesebbet termel. Mennyi kollagén kell naponta?

#életmód #álomalak
BLOG A kollagén hatása a szervezetre A kollagén hatása a szervezetre A kollagén hatása a szervezetre

A kollagén hatása az emberi szervezetre kifejezetten pozitív: feszesebbé varázsolja a bőrt, építi az izomszövetet és még számos jótékony hatása van. Lássuk, mit érdemes tudni róla!

#egészség #életmód
BLOG Fogyókúrás italok: A citromos víztől a turmixon át a pektinig Fogyókúrás italok: A citromos víztől a turmixon át a pektinig Fogyókúrás italok: A citromos víztől a turmixon át a pektinig

A sikeres diéta egyik legfontosabb eleme a folyadékbevitel. De melyik fogyasztó italt érdemes kipróbálni, és miket kell nagy ívben elkerülni?

#táplálkozás #életmód
BLOG Újévi fogadalmak: Melyek a leggyakoribbak - hogyan tartsd be? Újévi fogadalmak: Melyek a leggyakoribbak - hogyan tartsd be? Újévi fogadalmak: Melyek a leggyakoribbak - hogyan tartsd be?

Újévi fogadalmakból számtalan létezik, de azokból jóval kevesebb, akik be is tartják. Melyek a leggyakoribb újévi fogadalmak, és hogyan tartsuk be őket?

#lelki ügyek #életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!