BLOG

BLOG Kollagént meddig lehet szedni és mekkora mennyiség ajánlott? Kollagént meddig lehet szedni és mekkora mennyiség ajánlott? Kollagént meddig lehet szedni és mekkora mennyiség ajánlott?

Sokan kérdezik: a kollagént meddig lehet szedni? Mekkora mennyiség ajánlott? Ehhez azonban fontos érteni, hogy mire való a kollagén.

#egészség #életmód
BLOG Kollagén: mennyi idő alatt hat a bőrre, ízületekre? Kollagén: mennyi idő alatt hat a bőrre, ízületekre? Kollagén: mennyi idő alatt hat a bőrre, ízületekre?

Mennyi idő után hat a kollagén a bőrömre és ízületeimre? 

#életmód
BLOG Kollagén káros hatásai, mellékhatásai és a túladagolás tünetei Kollagén káros hatásai, mellékhatásai és a túladagolás tünetei Kollagén káros hatásai, mellékhatásai és a túladagolás tünetei

A kollagén előnyeit már mindannyian ismerjük, de vajon milyen káros hatásai és mellékhatásai ismertek, és vajon túl lehet adagolni?

#egészség #életmód
BLOG A legjobb vitaminok egészséged védelméért A legjobb vitaminok egészséged védelméért A legjobb vitaminok egészséged védelméért

Miket sorolunk a legjobb vitaminok közé, illetve milyen ásványi anyagokról nem szabad megfeledkezni, amikor biztosítani akarjuk az immunrendszerünk védelmét?

#egészség #életmód
BLOG Fehérjeforrások az egészséges fogyásért Fehérjeforrások az egészséges fogyásért Fehérjeforrások az egészséges fogyásért

Melyek azok a fehérjeforrások, amelyek segítik a diétádat? Hogyan fogyj egészségesen, éhezés nélkül hatékonyan? Tippek és tanácsok a tartós súlycsökkentéshez, akár sport nélkül is..

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG A fogyás után megnyúlt bőr feszesítése A fogyás után megnyúlt bőr feszesítése A fogyás után megnyúlt bőr feszesítése

A fogyás után megnyúlt bőr minden diétázó rémálma. Hogyan előzzük meg a bajt, illetve miként kezelhetjük egy nagyobb súlyvesztés esetén? Természetes módszerek bőrfeszesítésre.
 

#egészség #álomalak
BLOG Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki! Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki! Narancsbőr ellen keresed a megoldást? Ezeket próbáld ki!

Narancsbőr ellen számos módszer ismert, amelyek segíthetnek a bosszantó problémán. De mit használhatsz, ha belülről szeretnél változást elérni? Mutatjuk!

#egészség #életmód #álomalak
BLOG Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan! Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan! Fogyókúra férfiaknak: így csináld okosan!

Egy diéta betartása macerás lehet a kalóriaszámolgatással, a férfiak viszont szeretik az egyszerű megoldásokat. Fogyókúra férfiaknak: tippek, trükkök, tudnivalók, amikkel akár sport nélkül is lefogyhatnak.

#Igényes férfi #egészség #sport #álomalak
BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
BLOG Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól

Ha az ember belevág a fogyókúrába, az sokszor nem csak az ő életére van hatással. A főzési szokásaink megváltozása például a velünk egy háztartásban élőkre is kihat. Szilvi ma azt meséli el, nála és a családjánál mi változott a gasztronómia területén.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG Az elhízás lelki okai: az érzelmi evés és a hibás testkép Az elhízás lelki okai: az érzelmi evés és a hibás testkép Az elhízás lelki okai: az érzelmi evés és a hibás testkép

Sokan a rossz táplálkozást és a mozgásszegény életmódot okolják az elhízásért, de ez nem mindig ennyire egyszerű. Más tényezők is erőteljes hatással lehetnek a testsúlyra, amelyek közül olyanok is akadnak, amelyeket az egyén nem képes befolyásolni. Mik ezek?

#lelki ügyek
BLOG Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként

Nincs könnyű helyzete annak, aki kisgyermekes édesanyaként vág bele a fogyókúrába. Kevés idő jut önmagunkra, az állandó rohanás miatt sokszor csak bekapjuk, ami épp a kezünk ügyébe kerül, ráadásul a gyerekek maradéka is mindig anya tányérján köt ki. Szilvi sem volt ezzel másként, de egy évvel ezelőtt nagy döntést hozott. Ismerjétek meg, hogyan kezdődött Szilvi története.

#sikertörténet #életmód #álomalak

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!