A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
Egyszerűen elkészíthető, könnyű ebéd, amit a kakukkfű és a joghurt tesz tökéletessé. Íme a kedvenc hekkfilé receptünk, amivel akár sport nélkül is lefogyhatsz!
2 db (kb. 500 g) fej nélküli hekk
2 dl sovány natúr joghurt
1/2 kk friss kakukkfű apróra vágva
1/2 kk friss petrezselyemzöld apróra vágva
só
fehér őrölt bors
A fűszeres natur hekk sütése szerencsére nem bonyolult. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A hekkeket sózzuk, borsozzuk. a tepsiben egymás mellé fektetjük, és 30 perc alatt készre sütjük.
Közben a joghurtot kikeverjük ízlés szerint sóval, borssal, és a friss, apróra vágott zöldfűszerekkel. Amikor a hekk készre sült, a fűszeres joghurttal kínáljuk és kész is van a hekk diétásan!
440 g burgonya,
20 g vöröshagyma,
2 ek repceolaj
A burgonyát és a hagymát tisztítás után apró kockákra vágjuk. Egy fedővel is rendelkező teflon serpenyőbe tesszük bele, majd sózzuk ízlés szerint és 1-2 evőkanálnyi olajat adunk hozzá. A sütést nagy lángon fedő alatt kezdjük, majd később vegyük lejjebb a hőmérsékletet. Időnként rázogassuk a serpenyőt és falapát segítségével óvatosan fordítsuk meg a burgonyákat. Kb. 15 perc múlva adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és ezt követően még 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Egy adag 421,4 kcal (ebből 36,4 g fehérje; 7,8 g zsír; 50,1 g szénhidrát; 6,0 g élelmi rost
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés