BLOG

BLOG Az érzelmek és az evés ellentmondásai Az érzelmek és az evés ellentmondásai Az érzelmek és az evés ellentmondásai

Miért híztam meg? Miért nem tudok lefogyni? Sokan és sokszor ostorozzák magukat ilyen és hasonló kérdésekkel. Nem árt ha tudják: mindennek van megoldása. A kulcs az önismeret.

#lelki ügyek
BLOG Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád? Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád? Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád?

Mielőtt nagy baj lenne, ismerd meg a részleteket! Képzeld csak el, mi történne, ha minden nap egy kis mérget fogyasztanál ebédre! Lényegében ezt teszed, ha nem ügyelsz fokozottan a bélflórádra, ugyanis ha felborul a bélflórád egyensúlya, akkor egyes mikroorganizmusaidból több lesz, másokból kevesebb az optimálisnál.

#egészség #lelki ügyek
BLOG Bűnöztél a diétában? Utáltad magad érte? Bűnöztél a diétában? Utáltad magad érte? Bűnöztél a diétában? Utáltad magad érte?

Ezzel minden diétázónak legalább egyszer szembe kellett már néznie, egy becsúszott kocka csoki, egy elmaradt edzés vagy egy pohár bor miatt. Te is ezerrel ostorozod magad ilyenkor? 

#táplálkozás
BLOG Tudtad, hogy hormonjaid egy része is fehérje? Tudtad, hogy hormonjaid egy része is fehérje? Tudtad, hogy hormonjaid egy része is fehérje?

Ilyen pl. az inzulin, az adrenalin, a nemi hormonok, a tiroxin. A mellékvesekéreg a koleszterinből egy szteroid hormont szintetizál, melynek neve, kortizol. A stresszhormonként is ismert kortizol valójában állandóan jelen van szervezetünkben.

#egészség
BLOG Karácsonyig csúcsformába? Karácsonyig csúcsformába? Karácsonyig csúcsformába?

Kicsit több, mint egy hónap múlva itt a karácsony. Ki ne szeretné bomba alakkal ünnepelni az év legszentebb napját? Mutatjuk hogyan!

#álomalak
BLOG 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához

Az őszi időszak kiváltképp alkalmas szervezetünk megtisztítására, felesleges kilóink ledolgozására. Ha betartod tanácsainkat látványos változást érhetsz el!

#táplálkozás #életmód #sport
BLOG [CSR] Mi vigyázunk a mentők egészségére! [CSR] Mi vigyázunk a mentők egészségére! [CSR] Mi vigyázunk a mentők egészségére!

Győrfi Pál és IdealBody® Központ a mentők és a rohanó életet élők egészségének megőrzésére, megelőzés és az egészségügyi szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet.

#CSR #mentősök egészsége
BLOG A IdealBody® megfelel az Európai Unió irányelveinek A IdealBody® megfelel az Európai Unió irányelveinek A IdealBody® megfelel az Európai Unió irányelveinek

Sokan vitáznak arról, hogy melyik diéta a leghatékonyabb. A verseny úgy tűnik eldőlt, hiszen kutatások igazolják, hogy a speciális fehérje diéták megszerezték az abszolút első helyet!

BLOG A visszahízás okai és amit tehetsz ellene A visszahízás okai és amit tehetsz ellene A visszahízás okai és amit tehetsz ellene

Sok ideiglenes sikeres diétázó akkor veszíti el a motivációját, amikor elkezd visszahízni. Nem csoda, hogy lankad a kedve annak, akire annak ellenére, hogy látszólag betart minden előírást, elkezdenek visszakúszni a kilók. De mit ront el az, aki a diéta ellenére hízik? 

#táplálkozás
BLOG A Te 600 kalóriás ebéded is így néz ki? A Te 600 kalóriás ebéded is így néz ki? A Te 600 kalóriás ebéded is így néz ki?

Akkor azonnal beszélnünk kell! Te is abba a hiába estél, amibe a legtöbb diétázónk. De ne aggódj, összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, amit ha betartasz sokkal eredményesebb lesz a diétád!

#táplálkozás
BLOG [CSR] Fókuszban a mentők egészségi állapota [CSR] Fókuszban a mentők egészségi állapota [CSR] Fókuszban a mentők egészségi állapota

A Mentőszolgálat dolgozóinak egészségi állapotát mértük fel a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának keretén belül megrendezett prevenciós napon, mely 2011. október 24-én zajlott.

#CSR #mentősök egészsége
BLOG Te jól tudod? Íme a teljes igazság a cukorról Te jól tudod? Íme a teljes igazság a cukorról Te jól tudod? Íme a teljes igazság a cukorról

Gyakran hallunk olyan kijelentéseket a diétázóinktól, hogy teljes mértékben kiiktattak mindenféle cukrot az étrendjükből, ám általában kiderül, hogy ezt a hozzáadott cukrokra értik, vagy pedig csak ők hiszik azt, hogy kiiktattak mindent és valójában ez nincs így. Sokan ugyanis nincsenek tisztában a cukortípusokkal és azzal, hogy mely élelmiszerekkel visznek be cukrot a szervezetükbe.

#táplálkozás

Vágj bele a programunkba kedvezményes csomagokkal:

Próba csomag

2 turmix, Antioxidáns, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod a mennyeien finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát, ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos étrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az  IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

26 860 Ft helyett21 350 Ft

Törlés

Komplex Próba csomag

2 turmix, kollagén, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod az ínycsiklandóan finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát és egy választott kollagén komplexet: A Collagen Cocktail folyékony szépségápolási étrend-kiegészítője 9600 mg hidrolizált kollagént, tartalmaz, hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsítva. Az IdealBody® kollagén italpor szintén több mint 9000 mg hidrolizált kollagént, hialuronsavat, acai- és csipkebogyó kivonatot, hozzáadott vitaminokat tartalmaz.

Ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos mintaétrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

32 369 Ft helyett26 850 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!